Logitech GROUP

+ SmartDock en Extender Box


€ 2.358,29 incl. btw

€ 1.949,00  excl. btw

2358.29 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Logitech GROUP

Logitech GROUP is een professioneel All-in-One videoconferencing systeem voor 14 personen en bevat een speakerphone, camera, hub en afstandsbediening. Met de Logitech SmartDock deelt u eenvoudig content vanaf uw devices en de SmartDock Extender zorgt voor een nette installatie.

Lees meer

Eigenschappen Logitech GROUP

All-in-One videoconferencing systeem
Voor gesprekken tot 14 deelnemers
1080p beeldkwaliteit met 30fps
Ultrabreedband audio
Camera draaien, kantelen en zoomen
5 Cameravoorinstellingen
Kijkhoek camera: 90 graden
Aansluiten via USB
Met Bluetooth ondersteuning
Ondersteunt Skype, Microsoft Lync, Cisco Jabber en WebEx

All-in-One vergadersysteem
Logitech GROUP is een professioneel All-in-One video conferencing systeem voor videoconferentie gesprekken tot 14 deelnemers (bijvoorbeeld via Skype for Business). GROUP zorgt voor overzichtelijke vergaderingen waarbij iedereen wordt gezien en gehoord in zeer goede audio- en videokwaliteit. Het systeem bestaat uit een speakerphone, Full HD camera, hub en een afstandsbediening. Hierbij vormt de hub het kloppende hart dat alle onderdelen draadloos met elkaar verbindt via Bluetooth en NFC.Logitech SmartDock
De Logitech SmartDock is een mooie aanvulling op het Logitech GROUP systeem. Deze tablethouder is ontworpen voor de Microsoft Surface Pro 4 tablet (niet inbegrepen), dat het bedieningspaneel vormt van de Logitech SmartDock. U start uw Skype for Business videovergaderingen simpelweg via het touchscreen en deelt gemakkelijk presentaties, demo's of andere content van uw laptop. Maak verbinding via de HDMI-ingang van de SmartDock en start de presentatie vanaf uw eigen device.

Opgeruimde vergadertafel
Wanneer u veel externe apparatuur heeft aangesloten op uw vergadersysteem, oogt uw vergaderruimte al snel onoverzichtelijk door de grote hoeveelheid kabels. Met de Logitech SmartDock Extender Box verlengadapter houdt u uw vergaderruimte opgeruimd en netjes. Het apparaat combineert HDMI, USB, LAN en stroom in één verlengkabel van 5 meter en is o.a. geschikt voor de Logitech GROUP camera en speakerphone. De verlengadapter maakt de GROUP hub, voeding en bijbehorende stroomkabels overbodig.

Inhoud verpakking

  • Logitech GROUP
  • Logitech SmartDock
  • Logitech SmartDock Extender Box


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: GROUP+SMARTDOCK+EXTBOX

Merk: Logitech


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie