LifeSize Room 220 - Camera 200

- Lifesize Phone (MCU)


0 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

LifeSize Room 220 - Camera 200

De LifeSize Room 220 brengt High Definition videoconferencing naar een nieuw niveau! Op 1080p levert dit systeem Full HD videoconferencing. Bovendien is dit systeem uitgerust met diverse unieke nieuwe features!

Lees meer

Full HD videoconferencing
Beschikt over 720p60 support voor snelle beweging
Geschikt voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes
Zeer veel handige features

Full HD videoconferencing met de LifeSize Room 220, de beste videokwaliteit voor iedere toepassing
Wereldmarktleider in HD videoconferencing LifeSize, komt wederom met een unieke innovatie, full HD videoconferencing via de LifeSize Room 220. De LifeSize Room 220 brengt HD videocommunicatie naar een geheel nieuw niveau. Het systeem biedt werkelijke full HD beelden en geluid op 1920 x 1080p bij 30 frames per seconde. Waar standaard HD videoconferencing al een revolutie ontketende dankzij zeer scherpe en vloeiende beelden is dit systeem ongeëevenaard en biedt letterlijk nagenoeg een levensechte ervaring. Een andere unieke feature van de Room 220 is de 720p60 support. Hiermee realiseert de gebruiker HD720p beeld en geluid, maar dan in een dubbel aantal frames (60) per seconde. Ideaal voor videoconference toepassingen met veel beweging.

Lifesize Room 220 IntroductiefilmLifeSize Room 220. Geschikt voor nagenoeg iedere vergaderomgeving, ongeacht omvang
De LifeSize Room 220 is geschikt voor kleine- maar ook grotere vergaderruimtes dankzij een zeer krachtige HD speakerphone, pan-tilt-zoom camera, dual camera- en display support en diverse audio/video in- en outputs. De Room 220 komt in de vorm van dit basispakket het best tot zijn recht in de kleine tot middelgrote vergaderruimte en faciliteert moeiteloos videoconference sessies waarbij groepen tot 10 personen tegelijk in beeld gebracht moeten worden, of specifiek op 1 individu moet worden ingezoomd. Ook in grotere zalen, zoals auditoria, komt Room 220 perfect tot zijn recht. Sluit een 2e camera aan voor grotere groepstoepassingen of verschillende perspectieven en integreer de reeds aanwezige AV uitrusting, zoals extra microfoonsystemen, smartboards of speakerkits naadloos in het systeem.


Bel tot 8 partijen tegelijk!
Met de Room 220 kan een gesprek met 7 andere partijen tegelijk worden opgezet dankzij de embedded 8-way MCU (multipoint control unit), wederom een uniekum van LifeSize. Van de 7 andere partijen kunnen er 4 continue in beeld worden gebracht. Via de PictureInPicture module kan eenvoudig de lay out worden bepaald van de beeldschermen en behoudt de gebruiker altijd zelf de regie over het gesprek. Zo bepaald de deelnemer zelf welke gesprekspartners op een gegeven moment in beeld zijn.


Presenteer live PC content, of zelfs HD content, aan uw gesprekspartner(s)
Via de LifeSize Room 220 kunt u rechtstreeks PC beelden doorzenden aan uw gesprekspartner(s). Sluit een PC of laptop aan via VGA en zendt Word/Excel bestanden, powerpoint presentaties of CAD tekeningen rechtsreeks door aan uw geprekspartner. Via de HD input kunnen zelfs beelden in 1280 x 720p HD kwaliteit worden doorgezonden vanaf bijvoorbeeld een HD DVD speler, videocamera of video mixer.


Ongeëvenaarde video compressie technieken van LifeSize. HD videoconference vanaf 768 Kbps!
LifeSize, uitvinder van HD videoconference, bewijst met de Room 220 maar weer eens enorme technologische voorsprong te hebben op alle concurrentie. Al vanaf 768 Kbps realiseert de gebruiker met de Room 220 in 720p30 HD kwaliteit, waar een gemiddeld systeem van de concurrent nog altijd 1 Mbps nodig heeft. Zelfs op 384 Kbps realiseert de gebruiker nog altijd nagenoeg DVD kwaliteit beeld en geluid. Vloeiend, natuurlijk en haarscherp. Op 1 Mbps kan de gebruiker uitzenden op 720p60, oftwel HD kwaliteit, maar dan met een dubbel aantal frames per seconde. Geen miniscule beweging ontgaat de gebruiker meer. Om een gesprek in de hoogst mogelijke resolutie op te zetten activeert de gebruiker de 1080p30 modus. Beeld wordt nu vanaf 1,7 Mbps in 1920 x 1080p x 30 fps weergegeven, oftwel true Full HD kwaliteit. Bizar realistisch.


Volledig compatible met videoconference systemen van andere merken!
Omdat de LifeSize Room 220 is gebaseerd op volledig open ITU standaarden kan er gewoon worden gebeld met videoconference oplossingen van andere merken. Voorbeelden hiervan zijn Polycom, Sony, Aethra of Tandberg. Hierdoor is uw investering gewaarborgd. Ook wanneer u met gesprekspartners van buiten uw organisatie wil gaan bellen, nu of in de toekomst.

LifeSize Room 220 specificaties
  • Compleet Full HD videoconference systeem incl camera, codec, speakerphone, afstandsbediening en bekabeling.
  • Ongelofelijk scherp beeld en geluid, onovertroffen levensechtheid
  • Interne multipoint module, connecteer tot 8 partijen tegelijk
  • 4 partijen continue in beeld, of Voice Activated Switching tussen partijen
  • Dual display en dual camera support
  • Inclusief PC content software, presenteer live rechtstreeks vanaf de PC/ laptop
  • Reeds uitstekende SD video kwaiteit vanaf 256 Kbps aan bandbreedte
  • H.323 / SIP support, optioneel H.320 (ISDN) met de LifeSize Networker
  • Geschikt voor vergaderruimtes van iedere omvang!


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: LIF-100000001126

Merk: LifeSize


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenBegrijp ik nu goed uit het PDF bestand dat de LifeSize Room 200 maar 768 Kbps nodig heeft om HD (720p x 30fps) videoconferencing te doen?
Weet u zeker dat dit klopt? Andere systemen gebruiken minimaal 1 Mbps, vaak zelfs 1,5 Mbps.


De nieuwe Room 200 heeft de meest krachtige videoprocessor van alle HD systemen ter wereld. Hierdoor kunt u op 768 Kbps HD (720p x 30fps) toepassen. Wij waren persoonlijk erg onder de indruk van de prestaties op 512 Kbps (bijna nog HD resolutie!).

Ook de HD performance 720p x 60 fps op 1,1 Mbps is briljant voor toepassingen waar veel beweging bij komt kijken.


Jullie geven aan dat een bandbreedte van 1,7 Mbps nodig is.
Geldt dit voor zowel download als upload? Kan me voorstellen dat je dat voor beide nodig hebt.
Is dan bijvoorbeeld nodig om een extra internet lijn te hebben voor de vergaderingen?
Is het verder mogelijk om tijdens een vergadering, Word, Excel of powerpoint bestanden te openen in een split screen?

Graag zou ik verder nog andere informatie willen hebben.
Welke firewall instellingen moeten er gedaan worden en op welke manier worden verbindingen beveiligd?

- 1,7 mb is nodig om de maximale resolutie van 1080p te gebruiken. In veel gevallen is het voldoende om HD beeld te gebruiken met een resolutie van 720p30. Daar is slechts een bandbredte nodig van 768kbit/s.
De genoemde bandbreedte is 1 kant op. Dus als je een gesprek voert op 720p resolutie heb je 768kbit down nodig en 768kbit up. Dit is voor de meest (a)dsl lijnen geen enkel probleem.

Datasharing, dus computer beeld van 1 computer op beide locaties tegelijk bekijken, is met LifeSize Room 220 mogelijk. Zo kunnen beide partijen naar 1 excel sheet of een powerpoint presentatie kijken.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie