Lifesize Icon Flex met Micpod


€ 2.297,79 incl. btw

€ 1.899,00  excl. btw

2297.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Lifesize Icon Flex met Micpod

De Lifesize Icon Flex met Micpod is een compleet video- en audiosysteem voor conferences in uw bedrijf. De Lifesize Micpod is een handig apparaat dat zorgt voor heldere audio. Met de 3 ingebouwde 'low-noise'-microfoons wordt het geluid duidelijk opgenomen.

Lees meer

Eigenschappen Lifesize Icon Flex met Micpod

Video- en audioconferencing
Ook geschikt voor kleine ruimtes
Topkwaliteit video in HD
Heldere audio
360 graden geluidsopname
Compatibel met Lync, Hangouts, Skype, Jabber en Lifesize Cloud
Handige afstandsbediening
Servicecontract verplicht

Compleet video- en audioconferencing systeem
De Lifesize Icon Flex is het ideale systeem voor video- en audioconferencing in uw bedrijf. De onderdelen zijn aangepast aan kleine vergaderruimtes. Het voordeel hiervan is dat de apparatuur wel aanwezig is, maar niet hinderlijk in de weg staat. Het systeem wordt geleverd met de Lifesize Camera en de Lifesize Micpod die zorgen voor hoge kwaliteit video en audio. Video- en audioconferencing was nog nooit zo gemakkelijk; sluit de componenten simpelweg aan op uw laptop of computer.

Uitstekende HD-beeldkwaliteit
Tijdens het houden van videoconferences is belangrijk dat de gesprekspartners mee kunnen kijken met uw overleg. Zeker voor het demonstreren van sheets, producten of informatie op bijvoorbeeld een whiteboard is het essentieel dat de videokwaliteit goed is. Het Lifesize Icon Flex systeem wordt geleverd met een professionele camera die opneemt in 1080p30 HD-kwaliteit. Daarnaast kan de camera kantelen en draaien en beschikt deze over 3x optische zoom en 2x digitale zoom. Handig voor het bekijken van details.

Micpod
Met de Lifesize Micpod wordt het gemakkelijker om meerdere mensen mee te laten luisteren bij vergaderingen. U plaatst de luidspreker met microfoon in het midden van de ruimte en het geluid wordt helder opgenomen en ontvangen. De Micpod beschikt over drie microfoons die ook bij weinig geluid goed opnemen. Het apparaat neemt geluid op tot een afstand van iets meer dan 4,5 meter. Standaard wordt de Lifesize Micpod geleverd met een 4 meter lange kabel om te verbinden met het Lifesize Icon Flex systeem.

Compatibel met veelgebruikte applicaties
De Lifesize Icon Flex met Micpod is compatibel met vele applicaties voor video- en audioconferencing. Lifesize zorgt graag voor een stukje service en laat daarom aan u de keus welke applicatie u gebruikt. Het systeem is compatibel met de meest gebruikte videoconferencing applicaties, waaronder Microsoft Lync, Google Hangouts, Microsoft Skype, Cisco Jabber en het eigen Lifesize Cloud.

Handige afstandsbediening
Het systeem wordt standaard geleverd met een handige afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de Lifesize Camera besturen. U kunt de camera draaien, in- en uitzoomen en scherpstellen. Het geluid van de Micpod is met de afstandsbediening te dimmen, te verhogen of tijdelijk uit te schakelen.

Bekijk en vergelijk de diverse Lifesize modellen
Wilt u zeker weten of de Lifesize Icon Flex de perfecte oplossing voor uw situatie is? Met onderstaande tabel kunt u de verschillende modellen uit de Lifesize serie met elkaar vergelijken.Servicecontract
Voor het gebruiken van de Lifesize Icon Flex met 2nd Generation Phone is het afsluiten van een servicecontract verplicht. U kunt kiezen uit een contract voor 1 jaar, voor 2 jaar of voor 3 jaar. Voor vragen omtrent het servicecontract kunt u contact opnemen
via 030-6691228.

Meer informatie LifeSize
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van LifeSize Icon en LifeSize Cloud? Kijk dan op onze speciale informatiepagina en ontdek welke oplossingen er zijn voor uw situatie.

Inhoud verpakking

  • Lifesize Icon Flex
  • Lifesize Micpod
  • Lifesize Camera
  • Afstandsbediening
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 1000-0000-1178

Merk: LifeSize


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie