Lifesize Icon Flex

met 2nd Generation Phone


€ 3.459,39 incl. btw

€ 2.859,00  excl. btw

3459.39 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Lifesize Icon Flex

De Lifesize Icon Flex is een compleet video- en audiosysteem voor videovergaderingen in uw bedrijf. Het systeem betaat uit een HD-camera en de 2nd Generation Phone. Met de Lifesize Icon Flex haalt u het maximale uit videoconferencing dankzij uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

Lees meer

Eigenschappen Lifesize Icon Flex met 2nd Generation Phone

Compleet video- en audioconferencing systeem
Topkwaliteit video in HD
Heldere audio met ruisreductie
Ook geschikt voor kleine ruimtes
360 graden geluidsopname
Compatibel met Lync, Hangouts, Skype, Jabber en Lifesize Cloud
Handige afstandsbediening
Servicecontract verplicht


Compleet video- en audioconferencing systeem
De Lifesize Icon Flex is het ideale systeem voor video- en audioconferencing in uw bedrijf. De onderdelen zijn aangepast aan kleine vergaderruimtes. Het voordeel hiervan is dat de apparatuur wel aanwezig is, maar niet hinderlijk in de weg staat. Het systeem wordt geleverd met de Lifesize Camera en de Lifesize 2nd Generation Phone die zorgen voor hoge kwaliteit video en audio. Video- en audioconferencing was nog nooit zo gemakkelijk; sluit de componenten simpelweg aan op uw laptop of computer.

Uitstekende HD-beeldkwaliteit
Tijdens het houden van videoconferences is belangrijk dat de gesprekspartners mee kunnen kijken met uw overleg. Zeker voor het demonstreren van sheets, producten of informatie op bijvoorbeeld een whiteboard is het essentieel dat de videokwaliteit goed is. Het Lifesize Icon Flex systeem wordt geleverd met een professionele camera die opneemt in 1080p30 HD-kwaliteit. Daarnaast kan de camera kantelen en draaien en beschikt deze over 3x optische zoom en 2x digitale zoom. Handig voor het bekijken van details.

Lifesize 2nd Generation Phone
Voor professionele vergaderingen is het noodzakelijk dat alle partijen elkaar goed kunnen horen. Dit systeem van Lifesize wordt geleverd met de 2nd Generation Phone. Het apparaat beschikt over 360 graden geluidsopname, waardoor iedereen in de ruimte goed gehoord wordt door de gesprekspartner. Tevens zorgt de Lifesize 2nd Generation Phone automatisch voor heldere audio en beschikt het toestel over een krachtige luidspreker.

De Lifesize 2nd Generation Phone kan ook als stand-alone apparaat worden gebruikt. Met behulp van het touchscreen kunt u gesprekspartners bellen, video's bekijken en het hele systeem aansturen. Tevens is het mogelijk om via de 2nd Generation Phone bestanden te delen, zodat vergaderingen nog sneller kunnen verlopen.

Compatibel met meest gebruikte applicaties
De Lifesize Icon Flex is compatibel met vele applicaties voor video- en audioconferencing. Lifesize zorgt graag voor een stukje service en laat daarom aan u de keus welke applicatie u gebruikt. Het systeem is compatibel met de meest gebruikte videoconferencing applicaties, waaronder Microsoft Lync, Google Hangouts, Microsoft Skype, Cisco Jabber en het eigen Lifesize Cloud.

Handige afstandsbediening
Het systeem wordt standaard geleverd met een handige afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u zowel de Lifesize Camera als de Lifesize 2nd Generation Phone besturen. U kunt de camera draaien, in- en uitzoomen en scherpstellen. Het geluid is met de afstandsbediening te dimmen, te verhogen of tijdelijk uit te schakelen.

Bekijk en vergelijk de diverse Lifesize modellen
Wilt u zeker weten dat de Lifesize Icon Flex de perfecte oplossing voor uw situatie is? Met onderstaande tabel kunt u de verschillende modellen uit de Lifesize serie met elkaar vergelijken.Servicecontract verplicht
Voor het gebruiken van de Lifesize Icon Flex met 2nd Generation Phone is het afsluiten van een servicecontract verplicht. U kunt kiezen uit een contract voor 1 jaar, voor 2 jaar of voor 3 jaar. Voor vragen omtrent het servicecontract kunt u contact opnemen via 030-6691228.

Meer informatie LifeSize
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van LifeSize Icon en LifeSize Cloud? Kijk dan op onze speciale informatiepagina en ontdek welke oplossingen er zijn voor uw situatie.

Inhoud verpakking

  • Lifesize Icon Flex met PTZ camera
  • Lifesize 2nd Generation Phone
  • Voedingsadapter met kabel (2m)
  • USB-A naar USB-B kabel (5m)
  • HDMI-kabel (5m)
  • Ethernetkabel (3m)
  • Afstandsbediening
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 1000-0000-1177

Merk: LifeSize


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie