Lifesize Icon 800


13.329,00 excl. btw

16.128,09 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Aantal personen:


Om zorgeloos gebruik te kunnen maken van uw Lifesize product is een servicecontract noodzakelijk.
Onze productspecialist licht de opties graag toe.

Lifesize Icon 800

De Lifesize Icon 800 levert de ultieme conferentie-ervaring voor in de grotere ruimtes. Meerdere audio- en video-ingangen bieden de mogelijkheid extra devices aan te sluiten, zoals laptops en microfoons. Door het rack mountable design is de Lifesize Icon 800 in elke standaard serverkast te plaatsen.

Lees meer

Eigenschappen Lifesize Icon 800:

Audio- en videoconferentiesysteem
Full HD PTZ-camera met 10X optische zoom
Aansluitingen voor 2 displays
Met vier 1080p video- en zeven audio-ingangen
Rack mountable
Geschikt voor grote groepen
Werkt met de Lifesize Cloud-based service
Verkrijgbaar met Phone HD of Phone 2nd generation + Digital MicPod

Professioneel conferentiesysteem, eenvoudig in gebruik

De Lifesize Icon 800 is hét audio- en videoconferentiesysteem wanneer u op zoek bent naar een professioneel maar eenvoudig systeem voor grote groepen. Met de Icon 800 houdt u moeiteloos conferenties in grote vergaderruimtes, klaslokalen, collegezalen en auditoria. U kunt het systeem bovendien op een korte afstand besturen met behulp van de 6-knops afstandsbediening.

Flexibel audio- en videoconferentiesysteem

Om een levendige en meeslepende ervaring te creëren kunt u meerdere audio- en video-devices aansluiten op de Lifesize Icon 800. Sluit bijvoorbeeld laptops, digitale videorecorders, MP3-spelers en de PTZ-camera met 10x optische zoom aan om het systeem compleet te maken. De Icon 800 biedt ook ondersteuning voor twee schermen, waarop u bijvoorbeeld de videoconferentie kunt tonen. In combinatie met de Cloud-based service is er vrijwel geen conferentie-oplossing krachtiger en makkelijker te gebruiken dan de Lifesize Icon 800.

Lifesize Icon 800

Lifesize Phone HD

Maak verbinding met gesprekspartners, mute het geluid of pas het geluidsniveau naar wens aan, start een presentatie, stel de camera in en neem de conferentie op. Al deze opties zijn toegankelijk via het touchscreen van de Phone HD, één van de passende conferentietelefoons bij de Icon 800. De Phone HD ondersteunt twee digitale MicPods met beam-forming technologie waarmee personen die wat verder van de Phone HD zitten ook kunnen deelnemen aan de audio- of videoconferentie.

Full HD PTZ-Camera met 10x optische zoom

De Lifesize Camera met 10 keer optische zoom en een kijkhoek van 8° tot 70° kan zeer ver inzoomen, waardoor het ook in de grotere ruimtes scherpe Full HD beelden opneemt. De lens beschikt over een ontspiegelende coating en de camera kan zelfs in slecht verlichte omgevingen goede kwaliteit beelden leveren. U hoeft de camera niet bovenop de Icon 800 te plaatsen, want de HDMI video-output ondersteunt kabels tot wel 15 meter.

Lifesize Cloud-based service

Met de Lifesize Cloud-based service haalt u alles uit uw conferentiesysteem. Creëer een virtuele meeting room, voeg meerdere personen toe aan de conferentie tijdens het gesprek en zet een livestream op voor maximaal 10.000 kijkers. Daarnaast kunt u conferenties opnemen en delen en gebruik maken van functies als de kalender, mobiel bellen, favorieten, automatische provisioning en updates.

Rack mountable

De conferentieoplossing is rack mountable, waardoor de Icon 800 in iedere standaard serverkast of andere rack-mount ruimte past. De interne voeding en vergrendelde aansluitingen aan de achterzijde zorgen voor een veilige installatie. U ontvangt bij dit systeem een Lifesize Link adapter, die lange kabels tot 61 meter ondersteunt. Hierdoor kunnen de Phone HD of MicPods verder in de ruimte gepositioneerd worden in plaats van naast de Icon 800.

Verschillende Icon 800 samenstellingen

De Lifesize Icon 800 is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Vanuit Lifesize worden de camera met 10x optische zoom en de Phone HD geadviseerd, maar over de andere samenstellingen kunnen we u ook meer informatie geven. Onze productspecialisten adviseren u graag, dus neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.

Inhoud verpakking

  • Lifesize Icon 800 videoconferencing systeem (2U)

  • Lifesize Camera 10x optische zoom

  • Lifesize Phone HD of Phone 2nd generation en Digital MicPod

  • Voedingsadapter

  • Link kabel (9m)

  • HDMI-kabel (3m)

  • Afstandsbediening

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Lifesize 2020 mkb approved logo
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 100000001182

Merk: LifeSize

Lees meerAlternatieven

Lifesize Icon 700

Lifesize Icon 700Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Lifesize Icon 600

Lifesize Icon 600Levertijd 1 tot 3 werkdagen

8.999,00 excl. btw
10.888,79 incl. btw
Lifesize Icon 450

Lifesize Icon 450Levertijd 1 tot 3 werkdagen

3.399,00 excl. btw
4.112,79 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie