Lifesize Icon 400

met Lifesize Phone HD


€ 4.028,09 incl. btw

€ 3.329,00 excl. btw

4028.09 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Lifesize Icon 400

De Lifesize Icon 400 is een compleet video- en audiosysteem waarmee u het maximale uit videoconferencing haalt. Het systeem betaat uit een geavanceerde HD-camera en de Lifesize Phone HD voor een uitstekende gesprekservaring.

Lees meer

Eigenschappen Lifesize Icon 400 met Lifesize Phone HD

Compleet video- en audioconferencing systeem
Topkwaliteit video in HD
Heldere audio met ruisreductie
Centraal te bedienen via 5 inch touchscreen
360 graden microfoon
Inclusief afstandsbediening
Servicecontract verplicht

Compleet video- en audioconferencing systeem
De Lifesize Icon 400 is een compleet video- en audioconferencing systeem voor bedrijven. Breng met de Lifesize Icon 400 uw vergaderruimte tot leven door video- en audiocalls op te zetten of content te delen. Het systeem bestaat uit de Lifesize Camera en de Lifesize Phone HD die een hoge video- en audiokwaliteit leveren. U sluit de gebruiksvriendelijke componenten aan op uw laptop of computer en kunt meteen aan de slag. Starten met video- en audioconferencing was nog nooit zo eenvoudig.

Uitstekende HD-beeldkwaliteit
Tijdens het houden van videoconferences is belangrijk dat de gesprekspartners mee kunnen kijken met uw overleg. Zeker voor het demonstreren van sheets, producten of informatie op bijvoorbeeld een whiteboard is een goede videokwaliteit essentieel. Het Lifesize Icon 400 systeem wordt geleverd met een professionele camera die opneemt in HD-resolutie (1080p30). De camera kan kantelen en draaien en beschikt over 3x optische zoom en 2x digitale zoom. Handig wanneer u details nader wilt bekijken.

Lifesize Phone HD
Dit systeem van Lifesize wordt geleverd met de Lifesize Phone HD. De Lifesize Phone HD is niet alleen een vergadertelefoon, maar vormt tevens de centrale bedieningsunit van het vergadersysteem. Via het gebruiksvriendelijke 5 inch touchscreen kunt u alle onderdelen van Lifesize Cloud eenvoudig bedienen. Het apparaat beschikt over een 360 graden microfoon met een pick-up bereik van 4,5 meter. Tevens zorgt de Lifesize Phone HD automatisch voor heldere audio en beschikt het toestel over een krachtige luidspreker.

Handige afstandsbediening
Het systeem wordt standaard geleverd met een afstandsbediening waarmee u zowel de Lifesize Camera als de Lifesize Phone HD kunt bedienen. U kunt de camera draaien, in- en uitzoomen en scherpstellen. Het geluid is met de afstandsbediening harder of zachter te zetten of tijdelijk uit te schakelen.

Meer informatie LifeSize
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Lifesize Icon en Lifesize Cloud? Kijk dan op onze speciale informatiepagina en ontdek welke oplossingen er zijn voor uw situatie.

Inhoud verpakking

  • Lifesize Icon 400 met PTZ camera
  • Lifesize Phone HD
  • Voedingsadapter met kabel (2m)
  • USB-A naar USB-B kabel (5m)
  • HDMI-kabel (5m)
  • Ethernetkabel (3m)
  • Afstandsbediening
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: LIF-100000001179
EAN: 846529007812

Merk: LifeSize


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie