Lifesize Cloud Premium 25 user

1-jarig abonnement


€ 13.829,09 incl. btw

€ 11.429,00  excl. btw

13829.09 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Lifesize Cloud Premium 25 user

Het Lifesize Cloud Premium abonnement is een uitgebreid pakket voor Lifesize Cloud. Het biedt o.a. de mogelijkheid om per gebruiker een virtual meeting room op te zetten en is uit te breiden met Lifesize Cloud Amplify. Dit pakket is geschikt voor maximaal 25 gebruikers.

Lees meer

Eigenschappen Lifesize Cloud Premium

Geschikt voor maximaal 25 gebruikers
1 virtual meeting room per gebruiker
Tot 40 personen in een videogesprek
Uit te breiden met Lifesize Cloud Amplify
Compatibel met Skype for Business
Online en telefonisch support tijdens kantooruren


Lifesize Premium Subscription Plan
Het Lifesize Cloud Premium Subscription Plan is bedoeld voor bedrijven die meer uit Lifesize Cloud willen halen. Met dit abonnement krijgt iedere medewerker Lifesize Cloud op zijn/haar laptop, tablet of smartphone en wordt elke vergaderruimte met Lifesize-videosystemen gekoppeld aan Lifesize Cloud. Zo bent u altijd met elkaar verbonden en gaat samenwerken nog sneller en efficiënter.

Virtual meeting room
Met het LifeSize Cloud Premium Subscription Plan kan per gebruiker één videoconferentie (virtual meeting room) worden opgezet. Het is mogelijk om verschillende videoconferenties op hetzelfde moment te houden. Per virtual meeting room kunnen 40 personen deelnemen aan het gesprek.

Lifesize Cloud Amplify
Dit pakket is optioneel uit te breiden met Lifesize Cloud Amplify, een oplossing waarmee u eenvoudig gesprekken kunt opnemen en delen binnen uw organisatie. Zo kunt u de meetings op uw gemak terugkijken en mist u nooit meer belangrijke informatie. Om de veiligheid te waarborgen worden de video's automatisch versleuteld met encryptie. Aan het gebruik van Lifesize Cloud Amplify zijn extra kosten verbonden.

Premium Support Service
Wanneer u problemen tijdens het gebruik Lifesize Cloud, kunt u de Lifesize Premium Support Service raadplegen. Dit servicepakket van Lifesize biedt zowel online als telefonisch ondersteuning tijdens kantooruren. De service is inbegrepen in het Lifesize Cloud Premium abonnement en is eventueel te upgraden naar Extreme Support Service (24/7/365 support).

Licentie voor 1 jaar
U bekijkt op dit moment Lifesize Cloud Premium met een 1-jaarslicentie. Hiermee kunt u 1 jaar lang onbeperkt gebruik maken van LifeSize Cloud Premium. Het LifeSize Cloud Premium abonnement is ook verkrijgbaar in een 2- of 3-jaars licentie. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten via 030 669 1228.

Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 3000-0000-0127

Merk: LifeSize


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie