Konftel 300Wx Vergadertelefoon

Draadloos inc. Basisstation


579,00 excl. btw

700,59 incl. btw

700.59 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Konftel 300Wx Vergadertelefoon

De Konftel 300Wx is een professionele draadloze vergadertelefoon waarmee u conference calls kunt opzetten met groepen tot 6 deelnemers. De Konftel 300Wx wordt geleverd inclusief DECT basisstation die u op een analoge telefoonlijn kunt aansluiten.

Lees meer

Eigenschappen Konftel 300Wx:

  • Volledig draadloos dankzij DECT technologie
  • Inclusief DECT basisstation, bereik van 100 meter
  • Werkt op analoge telefoonlijnen of centrales
  • Vergaderen in groepen tot 6 deelnemers ( uitbreidbaar )
  • Helder groot LCD display met backlight
  • Ook aan te sluiten via USB mogelijkheid
  • Opname functie dankzij SD kaartlezerDraadloze vrijheid met de Konftel 300Wx
De Konftel 300Wx kan worden aangemeld op een DECT basis station, een losse DECT basis wordt standaard meegeleverd. Door de speciale noise cancelling microfoons kunt u vergaderen in een groep van 6 deelnemers zonder op kwaliteit in te hoeven leveren. Een headsetpoort maakt het mogelijk om mee te luisteren via een Headset.

Optioneel is de Konftel 300Wx uit te breiden met een extra microfoonset zodat de groep kan worden uitgebreid tot wel 12 deelnemers. De microfoonset is tevens volledig draadloos.

Professionele microfoon techniek
In de Konftel 300Wx zitten professionele microfoons met noise cancelling techniek. Hierdoor worden ongewenste omgevingsgeluiden zoals echo en galm gefilterd en ligt de focus puur op de stemgeluiden. De full duplex audio techniek maakt het mogelijk dat meerdere personen tegelijk spreken zonder dat stemgeluiden verzwakken of wegvallen. De microfoons hebben een 360 graden audio pickup zodat u niet meer richting de microfoon hoeft te spreken.

De microfoons hebben een standaard bereik van 30m2 maar kunnen via de optionele microfoonset worden uitgebreid naar een bereik van 70m2.

Opname functie
In de Konftel 300Wx zit een SD kaartlezer waarmee u de vergaderingen kunt opnemen met een druk op de knop. Zo kunt u eenvoudig een vergadering naluisteren of doorsturen naar een persoon die niet aanwezig was bij de vergadering. Optioneel kunt u hiervoor een 2GB SD kaart bestellen.

USB aansluitmogelijkheid
U kunt de Konftel 300Wx aansluiten via USB zodat u de conferentie unit ook kunt gebruiken icm bijvoorbeeld Microsoft Lync of Skype.

Voordelen vergadertelefoons
Vergadertelefoons bieden vele voordelen voor elke vergaderruimte. Ze bieden bijvoorbeeld uitstekend geluid en bevorderen de efficiëntie binnen bedrijven. Benieuwd naar alle voordelen? Lees gauw verder op onze informatiepagina.

Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: KON-910101077
EAN: 7394001010728

Merk: Konftel

Lees meerBundels

Konftel 300Wx Vergadertelefoon
Konftel IP DECT 10

Konftel 300Wx Vergadertelefoon Draadloos + Konftel IP DECT 10 Basisstation

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
718,00 excl. btw
868,78 incl. btw

Reviews


27-05-2014

We hebben het toestel een week op proef gehad, en het toestel beviel goed. De draadloze functionaliteit is erg handig. Door middel van een docking-station wordt het toestel opgeladen, waarna het vrij verplaatst kan worden. Wij hebben het getest in één middelgrote ruimte, maar het toestel kan vrij ver van het basisstation geplaatst worden. Het docking-station en basisstation kan je uiteraard opbergen in een kast, waardoor het toestel ook netjes opgeruimd worden.

De gesprekskwaliteit is goed, en de speakers kunnen een middelgrote vergaderzaal prima vullen. Door middel van de extra microfoons kunnen meer sprekers deelnemen aan calls, wat een aanrader is aangezien je maximaal zo'n twee meter van de microfoon af kunt zitten. Het enige nadeel van de extra microfoons is dat je ze niet al te gemakkelijk kunt los- of vastkoppelen, dus wij hebben ze vastgekoppeld gehouden. Ook het opzetten van calls gaat gemakkelijk. Al met al een goed toestel.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenIk ben voor mijn bedrijf geïnteresseerd in deze vergader-telefoon maar ik wil even verifiëren of alles in de doos zit om te kunnen starten (dus ook het basis-station dat we in een analog lijn kunnen plaatsen). 
De Konftel 300Wx is een complete oplossing die geleverd word inclusief basisstation. Het basisstation sluit u aan op de analoge lijn en via DECT wordt er een verbinding gemaakt met het vergadertoestel.

De batterij (welke word meegeleverd) levert 60 uur gesprekstijd op waardoor de Konftel 300Wx in DECT-omgevingen volledig draadloos
is. 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie