Konftel 300 Vergadertelefoon

Analoog en USB


499,00 excl. btw

603,79 incl. btw

603.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Konftel 300 Vergadertelefoon

De Konftel 300 is een professionele vergadertelefoon met de mogelijkheid om via USB op een PC te worden aangesloten. De opnamemogelijkheid maakt het tevens mogelijk om vergaderingen op te nemen via een SD kaart.

Lees meer

Eigenschappen Konftel 300:

  • Professionele vergadertelefoon voor groepen tot 6 gebruikers
  • Eenvoudig aan te sluiten via analoge telefoonlijn of USB
  • Hoge kwaliteit speakers en microfoons voor vergaderruimtes tot 30m2
  • Noise cancelling microfoons filteren ongewenste omgevingsgeluiden
  • Uit te breiden met extra microfoonset voor nog groter bereik (70m2)

Geschikt voor analoog en USB
De Konftel 300 conference phone kan op een analoge telefoonaansluiting of centrale worden aangesloten maar wordt standaard ook geleverd met een USB kabel. Via USB kunt u de Konftel 300 met een computer verbinden zodat u ook via softphones een verbinding kunt maken. De Konftel 300 werkt ook uitstekend met Skype waardoor dit toestel direct een uitstekende oplossing is voor Skype conference calls.

Opname mogelijkheid
In de Konftel 300 zit een SD kaartlezer waar u iedere SD kaart in kunt steken. Dit geeft u de mogelijkheid om met een druk op de knop gesprekken op te nemen. Zo kunt u eenvoudig gesprekken terugluisteren of doorsturen naar personen die niet aanwezig waren bij de vergadering. Een 2GB Konftel SD kaart is apart te bestellen.

HD geluidskwaliteit
Dankzij de speciale audiochip is er meer bandbreedte ter beschikking voor het geluid wat resulteert in meer natuurlijke klanken waardoor een professionele audio conference mogelijk wordt. De full duplex techniek zorgt ervoor dat tot 6 mensen tegelijk kunnen spreken zonder een haperende of storende verbinding.

Eenvoudige bediening
Op de Konftel 300 zit een helder LCD display waarop alles helder en duidelijk is af te lezen. De bediening is een fluitje van een cent en het ingebouwde digitale telefoonboek geeft u de mogelijkheid contacten op te slaan en met een snelkeuze te bellen.

Extra uitbreidingen
De Konftel 300 heeft een aparte headset aansluiting zodat er ook kan worden meegeluisterd via een geschikte headset. Voor geschikte headsets kunt u kijken op onze headsetwinkel.

Naast de headset uitbreiding kunt u ook een extra microfoonset bestellen. Deze set zorgt voor een grotere dekking ( 70m2 ) waarmee de Konftel 300 direct geschikt wordt voor de grotere vergaderruimtes.

Voordelen vergadertelefoons
Vergadertelefoons bieden vele voordelen voor elke vergaderruimte. Ze bieden bijvoorbeeld uitstekend geluid en bevorderen de efficiëntie binnen bedrijven. Benieuwd naar alle voordelen? Lees gauw verder op onze informatiepagina.

Videoconferentie woordenboek
Bij videoconferentie komen er veel termen voorbij. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet zodat u perfect begrijpt waar het over gaat. Bekijk ons videoconferentie woordenboek.

Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: KON-910101059
EAN: 7394001010407

Merk: Konftel

Lees meerBundels

2X
Konftel 300 Vergadertelefoon

Konftel 300 duo pack

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
948,00 excl. btw
1.147,08 incl. btw
5 % bundelkorting
Konftel 300 Vergadertelefoon
Microfoonset voor Konftel

Konftel 300 vergadertelefoon + microfoonset

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
648,00 excl. btw
784,08 incl. btw

Alternatieven

Konftel 300/300W/55/55W kabel

Konftel 300/300W/55/55W kabel

voor o.a. iphoneLevertijd 1 tot 3 werkdagen

29,00 excl. btw
35,09 incl. btw
Microfoonset voor Konftel

Microfoonset voor Konftel

55Wx, 250 en 300(Wx) serieLevertijd 1 tot 3 werkdagen

149,00 excl. btw
180,29 incl. btw

Reviews


17-05-2011

De vergadertelefoon is voor ons een basic behoefte die eindelijk is ingevuld. Het is fijn om bedrijfskritische gesprekken te voeren met een back-up, uiteindelijk weet je samen meer dan alleen.

Bedieningsgemak was voor ons doorslaggevend in de keuze. Op basis hiervan is ons de Konftel 300 geadviseerd en dit is een goede keuze gebleken.

Geluidskwaliteit is fantastisch!

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
09-03-2011

Konftel 300 gebruiken we voor bedrijfscommunicatie met onze leverancier in Frankrijk. Waar we voorheen de speakers in de pc moesten gebruiken - hebben we nu een degelijke en professionele oplossing.

Kwaliteit van het geluid is geweldig

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragenKan ik deze gebruiken voor skype? Zakelijk.
De Konftel 300 is een ideale speakerphone om te gebruiken in combinatie met Skype.

Door de unieke 3-weg gespreksfunctionaliteit zou je gedurende het Skype gesprek, iemand daar via de analoge lijn nog bij kunnen betrekken.

Een ander unieke eigenschap van de Konftel 300 is de omnisound 2.0 technologie wat zorgt voor een kraakheldere stemtransmissie.

Een andere unieke eigenschap is de uitrusting met een SD-geheugenkaart, hierdoor kunt u ieder zakelijk gesprek desgewenst opnemen.

Tenslotte heeft de Konftel 300 vergadertelefoon een prachtig design wat op ieder bureau of desk een welkome aanvulling is. Om de Konftel 300 te optimaliseren met Skype hebben we een PDF document toegevoegd met hierin de desbetreffende handleiding die dit mogelijk maakt.
Is deze vergadertelefoon geschikt om te gebruiken in een groep van 12 personen?
De Konftel 300 kun je gebruiken i.c.m. grotere groepen van bijvoorbeeld 12 personen. Echter, is het wel van belang dat u bij de Konftel 300 de extra microfoonset aanschaft.

Hierdoor neemt de audio pick-up en de reikwijdte toe, waardoor het mogelijk is met meer dan 6 personen te teleconferencen. Deze specifieke oplossing van de Konftel 300 met extra microfoonset treft u ook onder productbundels.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie