Home - Product informatie - Videoconferentie - Voordelen van vergadertelefoons

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprek

Voordelen van vergadertelefoons

Tegenwoordig houden steeds meer bedrijven vergaderingen met twee locaties tegelijk. Voorheen werd er dan gebruik gemaakt van de luidsprekerfunctie van de telefoon, maar de kwaliteit liet dan vaak te wensen over. Een veel betere oplossing is een vergadertelefoon. Op deze pagina leest u alles over de voordelen van vergadertelefoons.
 
Polycom Soundstation 2
Polycom vergadertelefoon
Uitstekende vergadertelefoon
Full Duplex Audio
Microfoons met Noise Cancelling
Revolabs FLX UC 1000
Revolabs vergadertelefoon
Vergadertelefoon voor kleine ruimtes
Combineert USB en VoIP
4 interne microfoons, 360° dekking
Konftel 300
Konftel vergadertelefoon
Vergadertelefoon voor 30m2
USB of analoog aan te sluiten
Microfoons met Noise Cancelling

Minder reizen met een vergadertelefoon

Een groot voordeel van vergadertelefoons is dat uw personeel minder hoeft te reizen. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar is ook beter voor het milieu. Met een vergadertelefoon kan ieder overleg gewoon vanaf de standplaats gevoerd worden.

Vergaderingen in groepsverband

Een tweede voordeel van vergadertelefoons is de eenvoud van vergaderingen in groepsverband. Door de vergadertelefoon in het midden van de vergaderruimte te plaatsen, kunnen er meerdere aanwezigen tegelijk deelnemen aan een vergadering, zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid van de communicatie.
Voordelen vergadertelefoons

Volledig hands-free vergaderen

Met een vergadertelefoon kunt u volledig hands-free vergaderen. De microfoons van de vergadertelefoon vangen uw stemgeluid op, waar u ook bent in de ruimte. Zo kunt u tijdens het vergaderen bijvoorbeeld notities maken of even een printje maken, zonder dat de vergadering hierdoor stil komt te liggen.

Luidsprekers voor helder geluid

Elke vergadertelefoon beschikt over één of meerdere luidsprekers die zorgen voor helder geluid. Dit geluid is vele malen beter dan het geluid van de luidsprekerfunctie van een standaard telefoon. Hierdoor is de kans op misverstanden kleiner en verlopen vergaderingen een stuk soepeler.

Microfoons die ongewenst omgevingsgeluid filteren

Een vijfde voordeel van vergadertelefoons is de aanwezigheid van microfoons met noise-cancelling technologie. Dit houdt in dat ongewenst achtergrondgeluid automatisch wordt weg gefilterd, zodat alleen uw stemgeluid overblijft. Dit bevordert de communicatie tussen beide partijen.

VoIP vergadertelefoons

Een bijzondere categorie binnen de vergadertelefoons zijn de VoIP vergadertelefoons. Deze toestellen werken hetzelfde als de standaard modellen, maar hebben als voordeel dat ze gebruik maken van de internetlijn om te communiceren (Voice over IP). De kosten hiervan zijn vaak een stuk lager en u hoeft geen analoge telefoonlijn meer te gebruiken. Een aantal VoIP telefoons zijn zowel analoog als via VoIP te gebruiken.

Meer informatie vergadertelefoons

Wilt u meer informatie over vergadertelefoons? Bent u benieuwd wat een vergadertelefoon voor uw situatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl. Zij voorzien u graag van passend advies.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie