Home - Product informatie - Videoconferentie - LifeSize Cloud & LifeSize Icon

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprek

LifeSize Cloud & LifeSize Icon

LifeSize

Voor een professionele videoconferentie op kantoor adviseren wij LifeSize Icon in combinatie met LifeSize Cloud. LifeSize is gespecialiseerd in uitstekende videoconferentie oplossingen. Met de Icon serie zet u binnen enkele seconden een videoconferentie op in hoge resolutie, zelfs met meerdere locaties of schermen tegelijk. LifeSize Cloud biedt vervolgens alle mogelijkheden om met een extra apparaat (bijvoorbeeld smartphone, tablet of laptop) aan de conferentie mee te doen.
 
LifeSize Icon 600
LifeSize Icon
Knop meer info
LifeSize Icon 600 met LifeSize Phone
LifeSize Icon 600
Knop meer info
LifeSize Express 220
LifeSize Expres 200
Knop meer info
 

Wat is LifeSize Icon?

LifeSize Icon is de hardware die u gebruikt voor het opzetten van een videoconferentie. De producten uit deze lijnen kenmerken zich door hun eenvoud en hoge kwaliteit. LifeSize heeft deze lijn ontworpen voor gebruikers die hoge eisen stellen aan zowel de hardware als de software. Met de Icon apparatuur beschikt u over alle mogelijke functies die u nodig heeft voor professionele videoconferenties tussen verschillende locaties. Bijvoorbeeld een ingebouwde agenda die u altijd herinnert aan uw afspraken of een uitgebreid adresboek voor al uw contacten.


Met de hardware van LifeSize Icon geniet u daarnaast gegarandeerd van uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De beeldkwaliteit is bij LifeSize standaard HD (720p) of meer (Full HD, 1080p). Dankzij de hoge framerate (60fps) geniet u van een rustig en strak beeld, zonder haperingen. Daarnaast is een vast onderdeel van LifeSize Icon een 360 graden microfoon die ruis, kraak en echo zoveel mogelijk weg filtert. Hierdoor geniet u van uitstekende geluidskwaliteit met elk LifeSize Icon product.

Voor het gebruik van LifeSize Icon heeft u een servicecontract nodig. Dit servicecontract kunt u afsluiten voor 1 of meerdere jaren, waarna u onbeperkt gebruikt kunt maken van uw Icon videoconferentie apparatuur.

LifeSize Cloud

Een goede aanvulling op LifeSize Icon is LifeSize Cloud. LifeSize Cloud is een SaaS-product (Software-as-a-Service). Ideaal hieraan is dat u het aantal gebruikers eenvoudig kunt uitbreiden zonder dat u extra kosten kwijt bent aan nieuwe hardware. De serverapparatuur is namelijk actief in de cloud. Als gebruiker beheert u uitsluitend endpoint apparaten, bijvoorbeeld een smartphone, een tablet, een laptop, een computer of één van de LifeSize endpoint systemen.

Test LifeSize Cloud nu gratis
LifeSize Cloud

LifeSize Cloud virtuele vergaderruimten

Een unieke eigenschap van LifeSize Cloud is de mogelijkheid om virtuele vergaderruimten op te zetten. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om meerdere collega’s of externe gasten uit te nodigen voor uw videoconferentie, zonder dat daarvoor iedereen LifeSize hardware nodig heeft. Tijdens de videoconferentie kunt u eenvoudig gesprekken en bestanden delen om efficiënter te kunnen werken.

Voordelen LifeSize Cloud

Gast-login mogelijkheid
Uitnodigen op naam
Compatibel met andere merken
Uitnodigen externe deelnemers tijdens videogesprek
HD-kwaliteit voice en video
Presentaties delen en chatmogelijkheden
Gedeelde interne contactlijsten


LifeSize Cloud abonnementsvormen

LifeSize Cloud is verkrijgbaar in diverse varianten. Kies voor LifeSize Cloud voor 1 jaar voor 10 gebruikers, voor 25 gebruikers of voor 50 gebruikers. Op aanvraag zijn er ook abonnementen voor meerdere jaren verkrijgbaar.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van LifeSize Icon en LifeSize Cloud? Of wilt u weten welke LifeSize oplossing geschikt is voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de productspecialisten van Vergadertelefonie. Bel met 030 669 1228.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie