Home - Product informatie - Videoconferentie - Jabra Meeting Room in a Box Demo

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprekJabra Meeting Room in a Box Demo

Jabra Meeting Room in a Box Demo

Tover elke ruimte om in een vergaderruimte met de Jabra PanaCast. Met deze 180° 4K USB camera vergadert u overal. De Jabra PanaCast Meeting Room in a Box is een zorgvuldig samengestelde bundel vol apparatuur met toonaangevende videotechnologie en superieure audio. Naast de Jabra PanaCast camera bevat de box alle relevante accessoires. U ontvangt namelijk ook een Jabra Speak 750 speakerphone, een Jabra Hub en een tafelstandaard voor de PanaCast. Extra handig: deze oplossing werkt direct uit de doos. Zelf het gebruiksgemak ervaren? Vraag vandaag nog uw 30 dagen demo aan!
 

Werkt met bekende toepassingen

De Jabra PanaCast werkt met alle populaire audio- en videoconferentie toepassingen. Bovendien is de camera gecertificeerd voor Microsoft Teams en Zoom voor een naadloze gebruikservaring.
 Jabra PanaCast werkt met toonaangevende audio- en videoconferentie-oplossingen
 

Perfect voor samenwerking op afstand

Meer dan 50% van de vergaderingen vindt plaats in kleine vergaderruimtes. Deze zijn perfect voor vergaderingen met collega’s thuis, op kantoor of zelfs op andere continenten. Het enige wat u naast de PanaCast Meeting Room in a Box toevoegt, zijn een scherm en een laptop of computer met uw favoriete vergadertoepassing. Zo communiceert u eenvoudig op afstand met elkaar. Zelfs als u in de huddle room op kantoor ver uit elkaar zit, zorgt de PanaCast dat iedereen in beeld zichtbaar is. Dankzij de panoramische 4K technologie met 180° kijkhoek haalt u het maximale uit uw vergaderruimte.
 

 

Probeer de Meeting Room in a Box nu 30 dagen

Heeft u interesse in de Meeting Room in a Box met Jabra PanaCast, maar twijfelt u nog of dit de juiste oplossing is voor u? Probeer deze dan nu 30 dagen! Vraag kosteloos uw demo aan via onderstaand contactformulier. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.
 
*Voorwaarden
- Eén proefovereenkomst van maximaal 30 dagen per bedrijfslocatie per land
- De producten moeten na 30 dagen worden geretourneerd aan KommaGo (Vergadertelefonie) en kunnen niet worden bewaard
- Indien de Meeting Room in a Box incompleet of beschadigd wordt geretourneerd, worden kosten in rekening gebracht

- De actie geldt alleen voor organisaties binnen Nederland, België en Luxemburg
- De actie is geldig t/m 31 december 2021
- Het aanbod is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Jabra en KommaGo behouden zich het recht voor om de promotie te annuleren of de algemene voorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen
- Bij het aanvragen van een demo gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens delen met Jabra voor de afhandeling van het verzoek
- Ook gaat u ermee akkoord dat Jabra en KommaGo uw gegevens bewaren en eventueel contact met u kunnen opnemen

 

Vraag uw 30 dagen demo aan

Stuur een email naar   info@vergadertelefonie.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
Bedrijfsnaam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer:
Straatnaam en huisnummer*:
Postcode*:
Plaats*:
Opmerking:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie