4.5/5
Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Blindshipping mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishop

Jabra Meeting Room in a Box Demo

Jabra Meeting Room in a Box Demo

Tover elke ruimte om in een vergaderruimte met de Jabra PanaCast. Met deze 180° 4K USB camera vergadert u overal. De Jabra PanaCast Meeting Room in a Box is een zorgvuldig samengestelde bundel vol apparatuur met toonaangevende videotechnologie en superieure audio. Naast de Jabra PanaCast camera bevat de box alle relevante accessoires. U ontvangt namelijk ook een Jabra Speak 750 speakerphone, een Jabra Hub en een tafelstandaard voor de PanaCast. Extra handig: deze oplossing werkt direct uit de doos. Zelf het gebruiksgemak ervaren? Vraag vandaag nog uw 10 dagen demo aan!
 

Werkt met bekende toepassingen

De Jabra PanaCast werkt met alle populaire audio- en videoconferentie toepassingen. Bovendien is de camera gecertificeerd voor Microsoft Teams en Zoom voor een naadloze gebruikservaring.
 Jabra PanaCast werkt met toonaangevende audio- en videoconferentie-oplossingen
 

Perfect voor samenwerking op afstand

Meer dan 50% van de vergaderingen vindt plaats in kleine vergaderruimtes. Deze zijn perfect voor vergaderingen met collega’s thuis, op kantoor of zelfs op andere continenten. Het enige wat u naast de PanaCast Meeting Room in a Box toevoegt, zijn een scherm en een laptop of computer met uw favoriete vergadertoepassing. Zo communiceert u eenvoudig op afstand met elkaar. Zelfs als u in de huddle room op kantoor ver uit elkaar zit, zorgt de PanaCast dat iedereen in beeld zichtbaar is. Dankzij de panoramische 4K technologie met 180° kijkhoek haalt u het maximale uit uw vergaderruimte.
 

 

Probeer de Meeting Room in a Box nu 10 dagen

Heeft u interesse in de Meeting Room in a Box met Jabra PanaCast, maar twijfelt u nog of dit de juiste oplossing is voor u? Probeer deze dan nu 10 werkdagen! Vraag kosteloos uw demo aan via deze pagina. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 669 1228 of stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl.