Home - Product informatie - Merken - Revolabs

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprek

Revolabs

Revolabs FLX UC speakerphones

Revolabs is een Amerikaans bedrijf dat in 2005 werd opgericht met het doel om high-end draadloze audio-oplossingen voor de zakelijke sector te ontwikkelen. Inmiddels is Revolabs uitgegroeid tot de absolute marktleider op dit gebied en worden de oplossingen ook door multinationals veelvuldig gebruikt. Revolabs heeft een uitgebreid assortiment aan audio-oplossingen, maar de absolute toppers zijn de vergadertelefoons uit de FLX UC lijn.

Waarom Revolabs?

De artikelen van Revolabs staan bekend om hun ongekende kwaliteit. Zowel op het gebied van gebruiksgemak als audiokwaliteit. Een groot voordeel van de Revolabs audio-oplossingen is dat ze eenvoudig te combineren zijn met uw videoconferentie apparatuur van bekende merken als Polycom, LifeSize of Tandberg. Daarnaast maakt Revolabs gebruik van beveiligde DECT technologie. Hierdoor kunt u volledig vrij en veilig spreken, zonder dat anderen kunnen meeluisteren. Een derde voordeel van Revolabs is het Mix & Match principe. Hierdoor is er voor iedere gewenste toepassing een geschikt microfoon beschikbaar.
Revolabs FLX UC 500
Revolabs FLX UC 500
Meer info
Revolabs FLX UC 1000
Revolabs FLX UC 1000
Meer info
Revolabs FLX UC 1500
Revolabs FLX UC 1500
Meer info

Voor wie is Revolabs?

Revolabs vergadertelefoons zijn verkrijgbaar voor zowel kleine als grote bedrijven. Het assortiment loopt namelijk van instapmodellen tot geavanceerde vergadertelefoons voor grote ruimtes. Naast vele MKB-klanten lopen ook multinationals weg met de apparatuur van Revolabs. Bekende organisaties die werken met dit merk zijn onder andere Dell, IBM, KPN, Mercedes Benz en American Express.

Meer weten over Revolabs?

Wilt u meer weten over de FLX UC lijn van Revolabs? Kijk dan op de speciale informatiepagina. Vragen over het merk zelf of over de rest van het assortiment? Neem dan contact op met onze productspecialisten en ontvang professioneel advies voor uw specifieke situatie. Bel met 030 669 1228.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie