Home - Product informatie - Merken - Polycom

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprek

Polycom

Polycom lifestyle banner

Polycom, voorheen bekend onder de naam Polyspan, is een Amerikaans bedrijf dat in 1990 is opgericht. Het merk is gespecialiseerd in audio conferencing, video conferencing en de achterliggende infrastructuur. Met meer dan 1200 medewerkers door de hele wereld mag Polycom gerust één van de marktleiders genoemd worden. Kwaliteit en innovatie zijn de twee belangrijkste eigenschappen van Polycom.

Waarom Polycom?

Polycom was de eerste die een complete en succesvolle integratie wist te realiseren tussen audio, video conferencing en netwerkinfrastructuur. Door deze integratie bent u er zeker van dat alle onderdelen feilloos met elkaar werken, zodat u professionele videoconferenties kunt houden. Tot op de dag van vandaag houdt Polycom zich bezig met innovatie, waardoor u steeds geniet van de meest actuele technologie en nieuwste producten.
 
Polycom Soundstation 2
Polycom Soundstation 2
Knop meer info
Polycom Soundstation IP 7000
Polycom vergadertelefoon
Knop meer info
Polycom RealPresence Group 500
Polycom RealPresence Group 500
Knop meer info
 

Voor wie is Polycom?

De apparatuur van het merk Polycom is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een totaaloplossing met kwaliteit en gebruiksgemak als belangrijkste voorwaarden. De hierboven genoemde complete integratie tussen audio, video en netwerk zorgt voor een eenvoudige installatie en optimaal gebruiksgemak. Daarnaast is de audiokwaliteit bij Polycom uitstekend, waardoor u helder kunt communiceren met uw gesprekspartners.

Polycom voor kleine en grote groepen

De apparatuur van Polycom loopt uiteen van eenvoudige tot geavanceerde oplossingen. Of u nu een oplossing zoekt voor een kleine of een grote groep, Polycom heeft een antwoord. Daarbij kunt u uiteraard kiezen uit alleen audio, audio en video of een compleet pakket waarbij u in één keer klaar bent.

Voordelen van Polycom

Polycom is één van de marktleiders in de branche en is daardoor in staat om steeds met vernieuwende producten te komen. Hierdoor wordt er een compleet assortiment geboden dat zorgt voor een professionele oplossing voor uw bedrijf. Daarnaast biedt Polycom volop uitbreidingsmogelijkheden en is er wereldwijd support beschikbaar. Zo worden eventuele problemen snel verholpen.
Polycom lifestyle

Advies Polycom

Vergadertelefonie is de specialist op het gebied van vergadertelefoons en video conferencing. Onze productspecialisten zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen bij Polycom en kunnen u de beste oplossing voor uw situatie adviseren. Neem vrijblijvend contact op via 030 669 1228.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie