Home - Product informatie - Merken - LifeSize

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprek

LifeSize

LifeSize

LifeSize is de grondlegger van de moderne Full HD videoconferencing apparatuur. Het bedrijf is opgericht in 2003 en het hoofdkantoor bevindt zich in Austin (Texas) in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting is LifeSize explosief gegroeid en heeft het nu meer dan 100 dealerkanalen wereldwijd in 30 verschillende landen. LifeSize is inmiddels onderdeel van Logitech, waardoor het budget voor innovatie en ontwikkeling flink is toegenomen.

Voor wie is LifeSize?

LifeSize is voor iedereen toegankelijk door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bent u op zoek naar een professioneel videoconferentie systeem voor een scherpe prijs? Dan is LifeSize uw merk. Naast de scherpe pricing blinkt LifeSize ook uit dankzij een unieke compressietechniek. Zelfs op locaties waar de bandbreedte beperkt is, kunt u hierdoor gebruik maken van videocommunicatie. HD video conferencing is al mogelijk bij een bandbreedte van 728 Kbps en Full HD video conferencing bij 1,7Mbps.

LifeSize Icon 600
LifeSize Icon
Knop meer info
LifeSize Icon 600 met LifeSize Phone
LifeSize Icon 600
Knop meer info
LifeSize Express 220
LifeSize Expres 200
Knop meer info
 

LifeSize Icon en LifeSize Cloud

LifeSize Icon en LifeSize Cloud zijn de twee speerpunten van dit videoconference merk. LifeSize Icon bestaat voornamelijk uit hardware en met LifeSize Cloud zet u daadwerkelijk videoconferenties op tussen verschillende locaties. Het voordeel van LifeSize Cloud is dat u ook systemen van derden kunt gebruiken voor video conferencing. Zo kunt u altijd via de Cloud videoconferenties opzetten. Alles over LifeSize Icon en LifeSize Cloud leest u op de speciale informatiepagina.

Hoe werkt LifeSize?

Een videoconferentiesysteem van LifeSize bestaat uit een codec, een camera, een audiosysteem en een afstandsbediening. Deze onderdelen zijn nodig voor een professionele video- en audioverbinding. De codec is het onderdeel dat de technologie huisvest. Via de codec komt de communicatie tot stand en dit onderdeel ondersteunt de diverse ‘talen’ die door videoconferencing apparatuur gesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn H.323 en SIP, waardoor LifeSize kan samenwerken met andere fabrikanten als Polycom en Tandberg.
lifesize

Waarom LifeSize?

Werken met LifeSize biedt vele voordelen. Ten eerste zijn de systemen uiterst gebruiksvriendelijk. Ten tweede kunt u met LifeSize in Full HD videoconferenties houden. Dankzij de unieke compressietechnologie kunt u ook met lage bandbreedtes van dit systeem gebruik maken en door de speciale codec kunt u probleemloos LifeSize combineren met bijvoorbeeld Polycom. Extra handig is de wereldwijde support en ondersteuning zodat eventuele problemen snel worden verholpen.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie