Home - Product informatie - Merken - Konftel

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprek


Konftel

Konftel banner

Konftel is een Zweeds bedrijf dat zich richt op hoge kwaliteit vergadertelefoons en video conference oplossingen. Het bedrijf werd in 1988 opgericht door Peter Renkel, omdat hij zich stoorde aan de kwaliteit van de vergaderapparatuur destijds. In 1998 bracht Konftel de eerste vergadertelefoon op de markt en sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de branche.

Waarom Konftel?

Konftel is één van de marktleiders op het gebied van luidsprekertechnologie. Vanuit dat specialisme worden uitstekende oplossingen voor vergadertelefonie op de markt gebracht. Kenmerkend aan Konftel producten is de revolutionaire OmniSoundTM technologie. Deze technologie zorgt voor een kraakheldere 360 graden geluidsweergave en audio pick-up. OmniSound 2.0 maakt ook audio conference met grotere groepen mogelijk, zonder dat dit ten koste gaat van de audiokwaliteit.

Konftel 55 Vergadertelefoon
Konftel vergadertelefoon
Knop meer info
Konftel 250 Vergadertelefoon
Konftel 250
Knop meer info
Konftel 300 IP Vergadertelefoon
Konftel 300 IP vergadertelefoon
Knop meer info

Voor wie is Konftel?

De vergaderapparatuur van Konftel is geschikt voor elk bedrijf waarbij audiokwaliteit de belangrijkste eis is. Er zijn weinig merken op de markt die in de buurt komen van de superieure Konftel producten. Zeker in grote bedrijven waar altijd wel lawaai op de achtergrond aanwezig is, zijn de Konftel oplossingen de beste keus. Het complete assortiment van Konftel bij Vergadertelefonie bekijkt u hier.

Konftel partnerships

Een groot voordeel van de Konftel vergadertelefoons is de samenwerking van het Zweedse bedrijf met een aantal leveranciers van onder andere telefooncentrales. Bekende merken waar Konftel mee samenwerkt zijn bijvoorbeeld Alcatel-Lucent, Avaya, Siemens en SNOM. Dankzij deze samenwerking werken de producten van beide merken uitstekend met elkaar samen en is de kans op storing of miscommunicatie minimaal.
Konftel lifestyle

Advies Konftel

Wilt u vakkundig advies van één van onze productspecialisten voor uw situatie? Of wilt u meer weten over een specifiek product van Konftel? Neem dan vrijblijvend contact op via 030 669 1228.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie