Home - Product informatie - Merken - ClearOne

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprek

ClearOne

ClearOne lifestyle

ClearOne is een Amerikaans bedrijf dat in 1983 werd opgericht. Na 7 jaar research bracht ClearOne in 1990 haar eerste professionele audiosysteem op de markt. Vanaf dat moment is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler op de audioconference markt. Tegenwoordig heeft ClearOne een ongekend uitgebreid assortiment aan audio-oplossingen. Hierdoor kunt u voor elke toepassing met ClearOne uit de voeten. Van boardrooms tot trainingsruimten en van rechtszalen tot auditoria.

Waarom ClearOne?

Het Amerikaanse ClearOne is wereldwijd toonaangevend op het gebied van premium audioconferentie systemen en gerelateerde producten voor video en web conferencing. De apparatuur van ClearOne kenmerkt zich door betrouwbaarheid, flexibiliteit en performance. Daarnaast is het merk ideaal wanneer u een alomvattende oplossing wilt installeren voor groepsconferenties. ClearOne biedt namelijk uitstekende prijs-kwaliteit verhoudingen.
 
ClearOne Chat 50
ClearOne Chat 50
Meer info
ClearOne Chat 150
ClearOne Chat 150
Meer info
ClearOne Chat 170
ClearOne Chat 170
Meer info
 

Aanvullende accessoires

Natuurlijk is ClearOne gespecialiseerd in audio- en videoconferentie, maar het bedrijf zorgt ook voor randaccessoires. Professionele microfoons en conferencing meubilair maken ook deel uit van het assortiment. En uiteraard kunt u ook bij de accessoires van ClearOne vertrouwen op de hoge kwaliteit.

Voor wie is ClearOne?

ClearOne heeft oplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven. Van educatieve instanties tot overheidsinstellingen en van kleine bedrijven tot aan multinationals, ClearOne heeft voor iedereen een geschikte oplossing. Bekende gebruikers van ClearOne zijn onder andere Daimler Chrysler, Microsoft, Boeing, NASA en Cisco Systems.
Videoconferentie ClearOne
 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het assortiment van ClearOne? Of wilt u professioneel advies voor uw specifieke situatie? Onze productspecialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op via 030 669 1228.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie