Home - Product informatie - Audioconferentie - Jabra Speak 810, de mogelijkheden

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprek

Jabra Speak 810 banner

Jabra Speak 810 speakerphone, de mogelijkheden

Afgelopen najaar introduceerde Jabra de nieuwe Jabra Speak 810 speakerphone. Een geavanceerde vergadertelefoon voor middelgrote vergaderruimtes die geoptimaliseerd is voor Skype 4 Business. Ontdek op deze pagina alles over dit nieuwe product van Jabra.
Jabra Speak 810

Professionele speakerphone voor groepen tot 15 personen
Bluetooth Class 1: bereik tot 30 meter
Te koppelen aan pc, laptop smartphone en tablet
Compatibel met UC-systemen zoals Skype
Jabra Speak 810 voor Microsoft Lync

Professionele speakerphone voor groepen tot 15 personen
Bluetooth Class 1: bereik tot 30 meter
Te koppelen aan pc, laptop smartphone en tablet
Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync
 

Waarom de Jabra Speak 810?

Gemiddeld besteedt een werknemer 18 werkdagen per jaar aan vergaderen. En tegenwoordig worden die meetings steeds vaker gehouden vanaf verschillende locaties. Dan wilt u natuurlijk dat de communicatie tussen de verschillende locaties helder verloopt. De traditionele ‘dial pad’ conferentieoplossingen leveren vaak problemen op. Het geluid is niet goed of de verbinding valt bijvoorbeeld weg. Dit is met de Jabra Speak 810 verleden tijd.

Wat kan de Jabra Speak 810?

De Jabra Speak 810 speakerphone is geschikt voor audioconferencing met maximaal 15 personen. Binnen de vergaderruimte kan iedereen deelnemen aan de meeting, dankzij de zoomtalk microfoons. Deze microfoons richten zich automatisch op de spreker. Daarnaast worden standaard achtergrondgeluiden, ruis en echo geëlimineerd zodat de gesprekskwaliteit ongeëvenaard zal zijn. Belangrijk is dat de Jabra Speak 810 compatibel is met UC-systemen, waaronder Skype 4 Business. Zo kunt u gewoon uw vertrouwde communicatieapplicatie blijven gebruiken.
Jabra Speak 810
Jabra Speak 810 ...

Uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden

Deze unieke speakerphone van Jabra biedt ook uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden. Belangrijk is de USB-oplaadpoort, waarmee u uw telefoon of tablet op kunt laden. Handig is daarnaast de 3,5mm jack waarop u uw headset kunt aansluiten. De Jabra Speakerphone 810 is een veelzijdig apparaat met uitstekende geluidskwaliteit. Wilt u nog meer weten over dit product? Kijk dan op de productpagina en ontdek alle mogelijkheden van deze revolutionaire speakerphone.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor uw audio of videoconferenties? Neem contact op met onze productspecialisten van Vergadertelefonie. Bel met 030 669 1228 of mail naar info@vergadertelefonie.nl.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie