Home - Product informatie - Informatie - Revolabs FLX UC Vergadertelefoons

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1228

Start een chatgesprek

Revolabs FLX UC Vergadertelefoons

Een goede vergadertelefoon voldoet aan een aantal voorwaarden. Ten eerste moet de speaker van hoge kwaliteit zijn. Het geluid moet luid genoeg zijn om de hele ruimte te vullen en stemmen moeten duidelijk overkomen. Ten tweede moet het aantal microfoons voldoende zijn en moeten deze 360 graden rondom geluid opvangen voor het best mogelijke bereik. En ten derde, een combinatie van VoIP en USB is ideaal om bijvoorbeeld VoIP en Skype lijnen in één gesprek te combineren.

De Revolabs FLX UC 500 De Revolabs FLX UC 1000 De Revolabs FLX UC 1500
Instapmodel
4 microfoons voor 360° audiodekking
Full-Duplex audio
Vergadertelefoon voor kleine ruimtes
4 microfoons voor 360° audiodekking
Uitstekende audiokwaliteit
Vergadertelefoon voor grote ruimtes
VoIP & USB vergadertelefoon
4 microfoons voor 360° audiodekking

Revolabs vergadertelefoons

Met name de vergadertelefoons van Revolabs presteren zeer goed op bovenstaande drie punten. Hiermee onderscheiden zij zich van veel concurrenten. Revolabs vergadertelefoons hebben uitstekende microfoons en speakers. Niet alleen aan uw kant van de lijn is de geluidskwaliteit uitmuntend, maar ook aan de andere kant bent u altijd goed verstaanbaar. Het geheim schuilt onder andere in de vier richtmicrofoons waardoor deze Revolabs speakerphones een dekking hebben van 360 graden.

Revolabs FLX UC 500

Dit ‘instapmodel’ FLX speakerphone is zeer geschikt voor kleinere organisaties die op zoek zijn naar een goede kwaliteit USB vergadertelefoon. U start eenvoudig Skype of Microsoft Lync gesprekken en bedient de speakerphone via uw pc. De speaker en de microfoons zijn gelijk aan de duurdere modellen en bieden uitstekende geluidskwaliteit voor heldere gesprekken.
Revolabs vergadertelefoon
Revolabs vergadertelefoon

Revolabs FLX UC 1000

Dit veelverkochte model kent een aantal voordelen t.o.v. de UC 500. Zo wordt bij dit toestel een losse controller unit geleverd waarmee u kunt bellen én het toestel kunt bedienen. Daarnaast kunt u met de FLX UC 1000 VoIP- en Skypelijnen combineren in één gesprek. Dit is een unieke feature van grote toegevoegde waarde. Dit model is geschikt voor kleine tot middelgrote vergaderruimten.

Revolabs FLX UC 1500

De FLX UC 1500 is het topmodel van de FLX serie. Deze vergadertelefoon is gelijk aan de UC 1000 maar wordt geleverd met twee extra externe microfoons. Dit model is daarom uitermate geschikt voor de grotere vergaderruimte met veel mensen. Met behulp van de controller unit kan ook dit model VoIP- en Skypegesprekken combineren. De Revolabs FLX UC 1500 is dankzij zjin extra microfoons uitstekend geschikt voor grote vergaderruimten.
Revolabs vergadertelefoon

Meer informatie

Wilt u meer weten over een van de Revolabs FLX UC toestellen? Bekijk dan ook onze productreview of neem contact op met een van onze specialisten (telefoonnummer 030 669 1228).
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie