Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Over Vergadertelefonie

Vergadertelefonie is onderdeel van KommaGo bv, een onderneming die sinds 1999 actief is op het gebied van E-commerce. Onder KommaGo vallen gespecialiseerde webshops, met elk een eigen team van experts die u voorzien van advies op maat. KommaGo biedt tevens de voordelen van een fysieke winkel. Er wordt geleverd vanuit eigen voorraad, uw bestelling afhalen is mogelijk en we bieden gratis seminars aan voor onze prospects.

Vergadertelefonie.nl is úw audio en video conferencing specialist en levert uitsluitend kwalitatief hoogstaande A-merken. Toch is zowel audio- als videoconferencing tegenwoordig écht voor iedereen toegankelijk; van multinationals en een MKB met meerdere vestigingen tot de thuiswerker. U heeft lang niet altijd een vast systeem nodig van duizenden euro’s. Met voorzieningen als WiFi, glasvezel en 4G kan met vrijwel iedere tablet, smartphone en notebook aan een call worden deelgenomen. Conferencen maakt het zakelijke leven efficiënt, doeltreffend en zelfs leuker. U houdt meer tijd over voor zaken die er echt toe doen, in plaats van bijvoorbeeld stilstaan in de file op weg naar een afspraak.

Zijn er concrete plannen om conferencing te integreren in uw bedrijfsvoering? Heeft u ideeën, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van audio- en videovergaderen.
Het assortiment van Vergadertelefonie.nl omvat o.a.:
  • Vergadertelefoons (Conference IP-telefoons)
  • Speakerphones
  • Video endpoints
  • BYOD (bring your own device) oplossingen
Daarnaast bieden we diverse aanvullende diensten:
  • Demo’s op afspraak bij fabrikanten
  • Trial van diverse hardware op locatie (vraag naar beschikbare units)
  • Trial op aanvraag voor Lifesize Cloud
  • Trainingen en begeleiding voor succesvolle implementatie
  • Intallatieservice

KommaGo

KommaGo heeft al sinds 1999 ervaring op het gebied van e-commerce. Onze filosofie is het aanbieden van een breed assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten, gekoppeld aan een scherpe prijsstrategie. Omdat KommaGo louter met productspecialisten werkt, kunnen klanten snel van passend advies worden voorzien.