Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Video conference software

Lifesize video conference software

Videoconferentie is niet meer weg te denken uit de huidige bedrijfsvoering. We willen realtime kunnen communiceren met zakenpartners of collega’s aan de andere kant van de wereld. Video conference software maakt dit mogelijk. In combinatie met de juiste hardware zorgt u voor een uitstekende vergaderoplossing.

De voordelen van videoconferentie

Voor de complete voordelen van vergadertelefoons en videoconferentie kijkt u op onze informatiepagina, maar we zetten graag de voordelen in het kort op een rijtje:

Bespaar op reistijd en reiskosten
Realiseer effectievere bedrijfsvoering
Realtime communiceren met de andere kant van de wereld
Eenvoudiger afspraken maken met collega’s op afstand
Maatschappelijk verantwoord ondernemen: minder CO2 uitstoot

Soorten videoconference software

Video conference software is er in verschillende soorten en maten. Het is van belang dat u de software kiest die bij uw omgeving past. Eén van de meest toegankelijke systemen voor videoconferentie is Skype 4 Business. Via Skype op uw PC, laptop, tablet of smartphone communiceert u met anderen. Skype 4 Business is een eenvoudige oplossing voor kleine bedrijven. Een geavanceerde systeem is LifeSize. Voor alle informatie over LifeSize kijkt u op de informatiepagina. Polycom biedt ook professionele video conference software. Deze software is uitstekend geschikt voor grote omgevingen met meerdere ruimtes.

Videoconferentie met smartphone of tablet

Steeds vaker worden videoconferenties gehouden met smartphones of tablets. Dit is mogelijk dankzij de toegenomen beschikbare bandbreedtes (WiFi, 3G, 4G). De term die hierbij hoort is ‘Bring your own device’. Het voordeel van deze manier van videoconferentie is dat u ongeacht plaats, tijd of locatie kunt communiceren met video en audio.

Videoconferentie met PC of laptop

Een meer traditionele manier van videoconferentie is werken met een PC of laptop. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een vergadertelefoon, maar steeds vaker wordt een PC of laptop aan een vergadering toegevoegd. Hiermee kunt u even snel een presentatie of filmpje laten zien, waardoor u meer mogelijkheden heeft tijdens het vergaderen.

Meer informatie video conference software

Heeft u nog vragen over de verschillende soorten video conference software of over videoconferentie in het algemeen? Onze productspecialisten voorzien u graag van antwoorden en passend advies voor uw specifieke situatie. Neem contact op via 030 669 1228.

Stuur een email naar  info@vergadertelefonie.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*