Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Owl Labs

Owl Labs

Owl Labs gelooft dat samenwerken op afstand meer is dan een al dan niet noodzakelijke werkvorm. Door overal te werken (WFA; working from anywhere) krijgt men nieuwe perspectieven en creëert men nieuwe kansen in het werk en in het leven daarbuiten. Daarom ontwierp Owl Labs een samenwerkingstechnologie die het werken op afstand mogelijk maakt. Een 360° camera, microfoon en luidspreker in een sympathiek design. Zodat iedereen zich ook op afstand met collega’s verbonden voelt en overal kan werken.
 

Meeting Owl Pro

Net zoals een levensechte uil heeft de Meeting Owl Pro een zeer breed gezichtsveld. Dit gebruiksvriendelijk apparaat behuist namelijk een 360° camera en daarnaast ook een microfoon en luidspreker. Het complete videovergadersysteem integreert bovendien naadloos met populaire vergaderplatforms zoals Microsoft Teams en Zoom en creëert een levensechte ervaring voor hybride werkers. Dankzij de Meeting Owl Pro hoeft men niets meer te missen en voelt het net of iedereen zich in dezelfde ruimte bevindt. Fijn ook voor uw personeel; de installatie van de Meeting Owl Pro is vrij eenvoudig en in grote ruimtes kunt u zelfs twee units aan elkaar koppelen.


 

Voor alle organisaties die hybride werken

De oplossingen van Owl Labs, zoals de Meeting Owl Pro, zijn perfect voor organisaties die hybride werken of vestigingen elders hebben. Ook is het een uitkomst voor bedrijven die veelvuldig met zakenpartners of klanten op afstand vergaderen. En zelfs in de educatieve sector bieden de Owl Labs oplossingen toegevoegde waarde. Benieuwd wat Owl Labs apparatuur voor uw organisatie kan betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op.
 

Zakelijke branche

Videovergaderingen met collega's die op afstand werken, overleggen met andere vestigingen, belangrijke meetings met zakenpartners en trainingen geven voor klanten over de hele wereld? De Meeting Owl Pro is het ideale videovergadersysteem voor de zakelijke branche.
Owl Labs voor zakelijke branches
Owl Labs voor de gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Overleg met medische specialisten wereldwijd, laat patiënten contact houden met hun familie en geef online consultants. Met de Meeting Owl Pro kunt u ook op afstand de nodige zorghulp bieden. Soms is echt contact vanwege medische omstandigheden namelijk geen optie. En hoe fijn is het als een patiënt toch het gevoel heeft dat hij of zij bij een belangrijke gebeurtenis kan zijn? Dit videoconferentiesysteem maakt het mogelijk.

Educatieve sector

Geef internationale educatie, laat professionals uit het vak vanaf hun werkplek lesgeven, overleg met het team en biedt leerlingen, studenten en cursisten de mogelijkheid om op afstand deel te nemen. De Meeting Owl Pro zorgt ervoor dat meer mensen kunnen participeren en dat kennis optimaal gedeeld wordt.
Owl Labs voor de educatieve sector
Owl Labs voor de juridische sector

Juridische branche

De Meeting Owl Pro stelt cliënten en advocaten in staat om virtueel te verbinden met rechtszalen. Dit kan handig zijn wanneer een cliënt niet in staat is om fysiek aanwezig te zijn. Daarnaast is het videovergadersysteem handig voor advocatenkantoren waar men met personeel of gespecialiseerde vakgenoten elders wil sparren.
 

Meer informatie of advies?

Wilt u meer weten over de Owl Labs Meeting Owl Pro of ontvangt u graag advies op maat over videovergaderapparatuur? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten. Bel naar 030 669 1228, stuur een e-mail naar info@vergadertelefonie.nl of vul onderstaand contactformulier in. We zijn uw graag van dienst.

Stuur een email naar  info@vergadertelefonie.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*