Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Kennisblog

Diensten

Demonstratie aanvragen

Demonstratie aanvragen

Bekijk en ervaar het product voordat u overgaat tot aankoop.

Testaanvraag

Testaanvraag

Vergadertelefonie biedt bedrijven de mogelijkheid om gratis een vergadertelefoon te testen.


Videoconferentie

Poly Studio Serie

Poly Studio Serie

Houd productieve videovergaderingen met de Polycom Studio serie, bestaande uit USB-videobars voor kleinere teams of vergaderruimtes. Met slechts één apparaat heeft u alles wat u nodig heeft om effectief te communiceren op afstand, gecombineerd met een hoog gebruiksgemak. Polycom Studio werkt plug-and-play via USB zodat u snel aan de slag kunt en geen ingewikkeld installatietraject hoeft te doorlopen. Zo start u slechts in een paar seconden uw professionele videomeetings via o.a. Microsoft Teams en Zoom.

Jabra meeting room in a box

Jabra meeting room in a box

Tover elke ruimte om in een vergaderruimte met de Jabra PanaCast. Met deze 180° 4K USB camera vergadert u overal. De Jabra PanaCast Meeting Room in a Box is een zorgvuldig samengestelde bundel vol apparatuur met toonaangevende videotechnologie en superieure audio. Naast de Jabra PanaCast camera bevat de box alle relevante accessoires. U ontvangt namelijk ook een Jabra Speak 750 speakerphone, een Jabra Hub en een tafelstandaard voor de PanaCast. Extra handig: deze oplossing werkt direct uit de doos. Zelf het gebruiksgemak ervaren? Vraag vandaag nog uw 10 dagen demo aan!

Video conference software

Video conference software

Videoconferentie is niet meer weg te denken uit de huidige bedrijfsvoering. We willen realtime kunnen communiceren met zakenpartners of collega’s aan de andere kant van de wereld. Video conference software maakt dit mogelijk. In combinatie met de juiste hardware zorgt u voor een uitstekende vergaderoplossing.

Microsoft Teams en Zoom: de verschillen

Microsoft Teams en Zoom: de verschillen

Microsoft Teams en Zoom zijn uitgegroeid tot de populairste communicatieplatformen van dit moment. Nu we massaal thuiswerken worden de programma’s door vele bedrijven ingezet om medewerkers efficiënt te laten samenwerken en communiceren op afstand. Chatten, videobellen en bestanden delen is met beide platforms zo geregeld. Maar wat zijn precies de verschillen tussen Microsoft Teams en Zoom?

Poly oplossingen voor Microsoft Teams

Poly oplossingen voor Microsoft Teams

 
Microsoft Teams is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste zakelijke communicatieplatformen van dit moment. Nu er meer op afstand via Teams wordt samengewerkt, groeit bij bedrijven ook de behoefte aan goede apparatuur die hiervoor geschikt is.
 
Poly produceert premium audio en videoapparatuur voor Microsoft Teams waarmee u op elk moment, vanaf welke locatie dan ook, uitstekend kunt communiceren met collega's of zakenpartners. Het assortiment bestaat o.a. uit Teams gecertificeerde headsets, video- en audioconferencingsystemen en bureautelefoons die naadloos samenwerken met het platform. Hierdoor kunnen mensen effectief op afstand samenwerken in ongekend hoge beeld- en audiokwaliteit.
 

Videoconferencing: de voordelen

Videoconferencing: de voordelen

Uren afwezig zijn op kantoor omdat u voor een meeting op een andere locatie moet zijn, ’s ochtends eerder van huis omdat u anders niet op tijd bent voor een vergadering… Voor duizenden mensen in Nederland is dit dagelijkse kost. Het zou veel efficiënter zijn als u thuis of op kantoor een videovergadering (ook wel videoconference) kunt houden met potentiële klanten of collega’s van andere vestigingen.


Nieuwe website

Vernieuwde website, zelfde service!

Vernieuwde website, zelfde service!

Vernieuwde website, zelfde service!
Het was u vast al opgevallen: onze website is vernieuwd! De afgelopen periode heeft ons team keihard gewerkt om het geheel in een moderner en vooral overzichtelijker jasje te steken. Zo ziet u in het hoofdmenu niet alleen het uitgebreide productassortiment, maar vindt u ook onze diensten en support gemakkelijk terug. En bent u ingelogd, dan kunt u direct naar uw laatst bekeken producten navigeren. De responsive website wordt op alle (mobiele) apparaten duidelijk weergegeven en werkt intuïtief. Het strakke design en de verbeterde indeling zijn nieuw, maar u kunt uiteraard nog altijd rekenen op dezelfde vertrouwde service. Wij staan graag voor u klaar!


Merken

Owl Labs

Owl Labs

Owl Labs gelooft dat samenwerken op afstand meer is dan een werkvorm. Door overal te werken krijgt men nieuwe perspectieven en creëert men nieuwe kansen in het werk en in het leven daarbuiten. Daarom ontwierp Owl Labs een samenwerkingstechnologie die het werken op afstand mogelijk maakt. Zodat iedereen zich op afstand met collega’s verbonden voelt en overal kan werken.