InFocus Mondopad 65" Touchscreen

Capacitief touchdisplay en videoconferencing


€ 11.035,20 incl. btw

€ 9.120,00  excl. btw

11035.2 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

InFocus Mondopad 65" Touchscreen

De InFocus 65" Mondopad is een alles-in-een touchscreen en samenwerkingssysteem. Het beeldscherm is geschikt voor het delen van data, functioneert als whiteboard en faciliteert videoconferencing. Het Full HD anti-glare touchscreen bevat een soundbar, videocamera, i7 pc en software.

Lees meer

Eigenschappen InFocus Mondopad 65" Touchscreen

65" capacitief anti-glare touchscreen
10 aanraakpunten tegelijkertijd
Responstijd: 6.5ms
Resolutie: 1920 x 1080 (16:9), kijkhoek 178°
Met whiteboard-functie, videocamera en soundbar
Windows 10 Pro 64-bit pc met Intel Core i7-6700T processor
Ingebouwde stereo speakers 10W
Device aansluiten via HDMI, VGA of USB

Capacitief 65" alles-in-een touchscreen

De Mondopad 65" is een capacitief LED-touchscreen waarmee u medewerkers of leerlingen eenvoudig bij de les houdt. Het beeldscherm met 10 gelijktijdige aanraakpunten functioneert namelijk uitstekend als interactief whiteboard. Aantekeningen en tekening worden na afloop van een bijeenkomst gedeeld, zodat aantekeningen maken overbodig wordt. Het heldere geluid uit de speakers kan beelden versterken of ondersteunen en het anti-glare beeldscherm weerspiegelt niet wanneer er licht op schijnt waardoor het beeld goed zichtbaar blijft.

Interactief whiteboard

Het whiteboard kan met de hand en met de meegeleverde stylus pen worden bediend door maximaal tien personen tegelijkertijd. Kies uit meerdere formaten canvas, pennen, highlighters, vormen, lijnen en kleuren. Naast schrijfruimte is er nog genoeg ruimte voor tekeningen en grafieken. Alle notities op het whiteboard legt u gemakkelijk vast en indien gewenst voegt u er (achtergrond)afbeeldingen aan toe. Vervolgens kunt u de aantekeningen direct vanaf de Mondopad e-mailen naar meerdere personen.

Bekijk, maak aantekeningen en deel

Naast dat u op een leeg canvas aantekeningen kunt maken, kunt u ook aantekeningen maken op alle content die u presenteert. Documenten, afbeeldingen, webpagina's, of video's voorziet u van notities, waarna u het bestand als afbeelding opslaat en e-mailt. Zo bewaart u nieuwe ideeën en suggesties en kunt u hiermee later aan de slag.

Sluit externe apparaten aan

Deelnemers aan meetings kunnen hun eigen apparaten meebrengen en verbinden met de InFocus 65" Mondopad. Vervolgens is het mogelijk om content te delen vanaf de aangesloten pc, tablet of smartphone. De aansluitmogelijkheid maakt uw meetings productiever en zorgt voor een goede samenwerking. Deel bijvoorbeeld het scherm van een device op de Mondopad, bedien de Mondopad overal in dezelfde ruimte met een eigen apparaat of bekijk het beeld van de Mondopad dichterbij op uw eigen device.

Samenwerken via videoconferenties

Bespaar tijd en breng medewerkers op afstand bij elkaar met videoconferencing. De Mondopad maakt met de videoconferentiemogelijkheid samenwerkingen tussen locaties beter. U kunt ook een whiteboard delen met personen op een andere locatie. Iedereen ziet dan hetzelfde beeld en kan in verschillende kleuren schrijven of tekenen en tekst of afbeeldingen toevoegen. Het eerste jaar InFocus ConX Cloud videobellen en whiteboard zitten inbegrepen bij het touchscreen. Daarna is voor deze mogelijkheden een apart bedrag verschuldigd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Inhoud verpakking

  • InFocus Mondopad 65" Touchscreen
  • Afstandsbediening (ex. batterijen)
  • Antennes
  • USB-kabel
  • Voedingskabel
  • Camera
  • Stylus pen
  • Montageset
  • Handleiding


Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: NF6522AG

Merk: Infocus

Lees meerAlternatieven

InFocus JTouch 65" Touchscreen

InFocus JTouch 65" Touchscreen

Whiteboard en capacitief touchdisplayLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 4.708,11 incl. btw
€ 3.891,00 excl. btw
InFocus DigiEasel 40" Touchscreen

InFocus DigiEasel 40" Touchscreen

Whiteboard en capacitief touchdisplayLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 1.764,18 incl. btw
€ 1.458,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie