Huawei TE10

all in one Videoconferencing


1.199,00 excl. btw

1.450,79 incl. btw

1450.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Huawei TE10

De Huawei TE10 is een innovatief videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes. De TE10 heeft een compleet 6-in-1 design met een camera, codec, microfoon, speaker, WiFi en Bluetooth. Dankzij het compacte formaat neemt u het systeem eenvoudig mee naar de plek waar u gaat vergaderen.

Lees meer

Eigenschappen Huawei TE10

Cloud videoconferencingsysteem
Draadloos presentaties delen vanaf uw devices
WiFi en Bluetooth
HD en Full HD modus
108° breedhoeklens met 3x zoom
Ingebouwde microfoon en speaker
Strakke metalen behuizing

6-in-1 ontwerp
Met de Huawei TE10 heeft u een compleet videoconferencingsysteem in handen. Het compacte 6-in-1 apparaat bevat een ingebouwde camera, codec, microfoon, speaker, Bluetooth en WiFi. Zo kunt u eenvoudig videogesprekken opzetten, waar u maar wilt. De Huawei TE10 zorgt voor een haarscherpe beeldkwaliteit en is voorzien van gevoelige 180° microfoons met een pick-up bereik van 6 meter en ruisonderdrukking.

WiFi en Bluetooth
Draadloos verbinden doet de Huawei TE10 via WiFi en Bluetooth. Middels de ingebouwde WiFi module (2,4 en 5 GHz) voegt u het videoconferencingsysteem toe aan uw WiFi-netwerk en is het apparaat tevens te gebruiken als WiFi-hotspot. De Bluetooth verbinding is bijvoorbeeld geschikt voor het koppelen extern Bluetooth apparaat zoals een speaker of headset.

Draadloos presentaties delen
Met AirPresence wordt het heel gemakkelijk om presentaties te delen vanaf uw smartphone of tablet. U hoeft slechts de QR-code te scannen om uw mobiele device te koppelen. Ook is het mogelijk om draadloos een presentatie te delen vanaf een pc of laptop.

Uitstekende beeldkwaliteit
Tijdens een videovergadering is het belangrijk dat de aanwezige deelnemers goed in beeld komen. De Huawei TE10 is daarom uitgerust met een 108° breedhoeklens met 3x digitale zoom, waarbij u kunt zelf kunt selecteren of er in HD of Full HD resolutie wordt gefilmd. Daarnaast past de camera Super Error Concealment (SEC) toe om een uitstekende beeldkwaliteit te garanderen, ook wanneer de verbinding niet stabiel is. Alle data wordt versleuteld verzonden zodat onbevoegden hier geen toegang tot krijgen.

Installatie en bediening
Het installeren van de Huawei TE10 neemt niet meer dan 10 minuten van uw tijd in beslag. Klem het apparaat aan een display, verbind de voedings- en HDMI-kabel en u start hierna uw videovergadering. Via het gebruiksvriendelijke menu op het beeldscherm zijn alle functies gemakkelijk te benaderen met de meegeleverde afstandsbediening.

Geschikt voor verschillende cloud platformen
De Huawei TE10 is naadloos te integreren met het Huawei communicatieplatform en IMS. Ook andere platformen zoals BlueJeans, Zoom, Videxio, StarLeaf, CLoudtp en EICG worden ondersteund. De videocalls zijn eenvoudig op te starten via het account van het cloud platform naar keuze.

Inhoud verpakking

  • Huawei TE10
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: HUA-02411481
EAN: 6901443148325

Merk: Huawei


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie