Duppal Virtuele Vergaderruimte

Inclusief Service Contract


3.999,00 excl. btw

4.838,79 incl. btw

4838.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Duppal Virtuele Vergaderruimte

Met deze virtuele vergaderruimte kunt u vanaf elke videodienst een videoconferentie opzetten tot 30 personen. U nodigt de deelnemers uit via e-mail en kunt ze vanuit hun browser mee laten vergaderen. Hoor en zie uw gesprekspartners in hoge kwaliteit en deel eenvoudig presentaties.

Lees meer

Eigenschappen Duppal Virtuele Vergaderruimte

Videoconferentie opzetten tot 30 personen
Uniek adres voor vergaderruimte
Flexibele verbindingsmogelijkheden
Beveiligde toegang met code
Eenvoudig beheer
Looptijd abonnement: 1 jaar

Uw eigen virtuele vergaderruimte
Het voordeel van een virtuele vergaderruimte is dat u geen ruimte hoeft te boeken. Ideaal wanneer u snel gesprekken wilt voeren op afstand. Denk aan groepsgesprekken met drie of meer deelnemers, een wekelijkse teamvergadering of klantmeetings.

Uniek adres voor de vergaderruimte
Iedere virtuele vergaderruimte krijgt een eigen adres toegewezen waarop de ruimte gebeld kan worden. Het adres heeft dezelfde opbouw als een e-mailadres zodat u het makkelijk kunt onthouden en delen met uw contactpersonen.

Flexibele connectiviteit
De vergaderruimte is vanaf elke videoconference unit te bereiken. De dienst biedt ook ondersteuning voor (internationale) telefoonnummers, Skype for Business en WebRTC. Via WebRTC kunnen gebruikers via hun webbrowser deelnemen aan de vergadering. Dit maakt de installatie van een client overbodig.

Beveiligde toegang
Gebruikers van uw bedrijf krijgen automatisch toegang tot de vergaderruimte, in tegenstelling tot externe personen. Zij dienen eerst een code in te voeren alvorens zij deel kunnen nemen aan de vergadering. De beheerder kan ook een privé pincode aanmaken zodat de vergaderruimte alleen toegankelijk is voor bevoegden.

Eenvoudig beheer
U kunt op elk moment vanaf uw pc of mobiele device inloggen in de persoonlijke vergaderruimte om de vergadering te beheren. Denk bijvoorbeeld aan het uitnodigen, verwijderen of dempen van deelnemers, maar ook de mogelijkheid om security instellingen te doen en live gebruiksgegevens te bekijken.

Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: Duppal_Virtueel

Merk: Duppal


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie