Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

KommaGo Case: SaaSplaza

SaaSplaza, de specialist op het gebied van Microsoft Dynamics Cloud oplossingen was op zoek naar een professionele oplossing voor in de conferentieruimte. KommaGo werd gevraagd om die passende oplossing te verzorgen, mede dankzij de ruime ervaring van KommaGo als het gaat om presentatie- en vergaderoplossingen.
 

Het bedrijf

SaaSplaza is wereldwijd marktleider als het gaat om Microsoft Dynamics Cloud oplossingen. In 2014 en 2015 werd het bedrijf dan ook opgenomen in de Microsoft Dynamics Inner Circle. Dit houdt in dat SaaSplaza bij de beste Dynamics partners ter wereld hoort. Het bedrijf opereert niet alleen in Nederland, maar heeft naast Amsterdam ook kantoren in wereldsteden als Singapore, Sydney, Shanghai, München en San Diego. Eén van de pijlers van het succes van SaaSplaza is het 24/7 ‘Follow the Sun’ servicemodel. Waar en wanneer ook ter wereld staat SaaSplaza voor u klaar om te ondersteunen bij problemen.
SaaSplaza

De vraag

Bij een professioneel bedrijf als SaaSplaza worden er voortdurend meetingen en conferenties gehouden. Zowel op lokaal niveau, als internationaal wanneer er gecommuniceerd dient te worden met andere kantoren. Dan is het wel belangrijk dat er op een professionele manier een conferentie gehouden kan worden. Voor het nieuwe kantoor van SaaSplaza werd KommaGo hiervoor benaderd. Er moest een professioneel conferentiesysteem worden aangelegd, waarbij flexibiliteit en mobiliteit belangrijke eisen waren. Daarnaast was er de specifieke vraag voor een trolley zonder pootjes.
 

De oplossing

KommaGo is aan de slag gegaan met het vraagstuk vanuit SaaSplaza en kwam met een oplossing die aan de vraag voldeed. Geleverd werd een geavanceerd Sony 55” beeldscherm op een mobiele Smart Metals trolley. Ook werd er een Logitech Conference Cam meegeleverd, voor helder beeld, en een WePresent 2000 om draadloos presentaties te kunnen houden.

SaaSplaza

Naast het aanleveren van de artikelen, zorgde KommaGo ook voor de volledige installatie ervan. Enige haast was daarbij geboden, aangezien SaaSplaza alles geïnstalleerd wilde hebben voor een naderende conferentie. De oplossing werd op tijd opgeleverd en werkte volledig naar tevredenheid van SaaSplaza.
 

Ook een oplossing nodig?

Heeft u ook een vergadervraagstuk en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1228. Zij informeren en adviseren u graag over uw specifieke situatie.

Neem contact met ons op

Stuur een email naar  info@vergadertelefonie.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*
Uw vraag*