Samsung/AMX Collaboration Kit Premium 65"

Samsung QM65H + AMX Acendo Vibe 5100


2.199,00 excl. btw

2.660,79 incl. btw

2660.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Samsung/AMX Collaboration Kit Premium 65"

Met de Collaboration Kit Premium 65" heeft u een modern videoconferentiesysteem in huis. Het complete pakket bevat een Acendo Vibe 5100 soundbar met geïntegreerde full HD camera en een 4K UHD Samsung QM65H display. Een perfecte kit voor videoconferenties in kleine en middelgrote vergaderruimtes.

Lees meer

Eigenschappen Collaboration Kit Premium 65":

Videoconferentiesysteem
AMX soundbar met JBL audio
Geïntegreerde full HD camera
65 inch Samsung 4K UHD display
Geschikt voor Skype for Business

Videoconferentiesysteem


In elke kleine of middelgrote ruimte start u snel een webconferentie met de Collaboration Kit Premium 65". Op het Samsung QM65H ziet u uw gesprekspartners van over de hele wereld in 4K UHD kwaliteit. De Acendo Vibe 5100 is de krachtige soundbar van het systeem en laat gesprekken in ongekende JBL audiokwaliteit horen. De geïntegreerde full HD camera legt aan uw zijde alle gespreksdeelnemers haarscherp vast.

Acendo Vibe 5100 soundbar


Webconferenties in slechte geluidskwaliteit kunnen alleen maar voor misverstanden zorgen. De Acendo Vibe 5100 soundbar beschikt daarom over professioneel JBL geluid, zodat u uw gesprekspartner duidelijk verstaat en de samenwerking efficiënt verloopt. De camera heeft een kijkhoek van 110°, waardoor een groot deel van de ruimte en daarmee alle personen in beeld komen. Door de geïntegreerde bevestigingssteun voor aan de muur en het strakke ontwerp past de Acendo Vibe in elke moderne vergaderruimte.

Samsung QM65H display


Het 65 inch Samsung QM65H display is een uitstekend scherm voor het houden van videovergaderingen. U ziet uw gesprekspartners in duidelijke 4K UHD resolutie (3840 x 2160p), zodat u geen enkele nuance in hun lichaamstaal mist. U merkt nauwelijks verschil met een real-life ontmoeting. Het display heeft diverse aansluitingen voor apparatuur en is geschikt voor 400 x 400 mm VESA-montage.

Digital signage scherm


Heeft u de Collaboration Kit Premium even niet in gebruik voor een videoconferentie? Dan kunt u het display en de soundbar ook voor digital signage gebruiken. Houd medewerkers bijvoorbeeld op de hoogte van interne zaken of informeer bezoekers over uw bedrijf. Het Samsung display met Tizen 3.0 besturingssysteem is geschikt voor 24-uurs gebruik, dus u kunt het gerust aan laten staan.

CEC display control


Met CEC display control schakelt de Acendo Vibe 5100 het aangesloten Samsung QM65H display aan of uit als reactie op bepaalde triggers. Wanneer u bijvoorbeeld een laptop aansluit op de soundbar, schakelt het systeem automatisch het aangesloten display in en wordt de content van de laptop hierop vertoond. Dit biedt extra gebruiksgemak doordat u zelf geen extra handelingen hoeft uit te voeren.

Aansluitmogelijkheden


De Acendo Vibe 5100 ondersteunt onder meer HDMI, USB en Bluetooth en past daarom uitstekend in zogenaamde 'Bring Your Own Device' omgevingen. Door de uitgebreide aansluitmogelijkheden kunt u diverse apparatuur aan de Acendo Vibe koppelen, zoals het Samsung QM65H beeldscherm, smartphones, tablets en laptops.

Inhoud verpakking


  • AMX Acendo Vibe (zwart)

  • Samsung QM65H Display

  • AC voedingskabel

  • Afstandsbedieningen

  • Batterijen

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: PR65VIBE5100

Merk: AMX


Alternatieven

Samsung/AMX Collaboration Kit Enterprise+ 65"

Samsung/AMX Collaboration Kit Enterprise+ 65"

Samsung QB65H-TR + AMX Acendo Vibe & CoreLevertijd 1 tot 3 werkdagen

4.499,00 excl. btw
5.443,79 incl. btw
Samsung/ AMX Collaboration Kit Enterprise 65"

Samsung/ AMX Collaboration Kit Enterprise 65"

Samsung QM65R + AMX Acendo Vibe & CoreLevertijd 1 tot 3 werkdagen

3.799,00 excl. btw
4.596,79 incl. btw
AMX Acendo Vibe Zwart

AMX Acendo Vibe Zwart

Conferencing Sound Bar met CameraLevertijd 1 tot 3 werkdagen

499,00 excl. btw
603,79 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie