Samsung/ AMX Collaboration Kit Enterprise 65"

Samsung QM65R + AMX Acendo Vibe & Core


3.799,00 excl. btw

4.596,79 incl. btw

4596.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Samsung/ AMX Collaboration Kit Enterprise 65"

Met de Collaboration Kit Enterprise 65" heeft u een modern videoconferentiesysteem in huis. Het complete pakket bevat een Acendo Vibe 5100 soundbar met full HD camera, de Acendo Core mini pc en een 4K UHD Samsung QM65H display. Perfect voor videoconferenties in kleine en middelgrote vergaderruimtes.

Lees meer

Eigenschappen Collaboration Kit Enterprise 65":

Compleet videoconferentiesysteem
AMX soundbar met JBL audio
Geïntegreerde full HD camera
4K UHD Samsung display, 65 inch
Geschikt voor Skype for Business
AMX mini pc, ook geschikt voor Skype for Business
Met functies als room booking en document sharing

Videoconferentiesysteem


In elke kleine of middelgrote ruimte start u snel een webconferentie met de Collaboration Kit Enterprise 65". Op het Samsung QM65H ziet u uw gesprekspartners van over de hele wereld in 4K UHD kwaliteit. De Acendo Vibe 5100 is de krachtige soundbar van het systeem en laat gesprekken in ongekende JBL audiokwaliteit horen. De geïntegreerde full HD camera legt aan uw zijde alle gespreksdeelnemers haarscherp vast.

Acendo Vibe 5100 soundbar


Webconferenties in slechte geluidskwaliteit kunnen helaas voor misverstanden zorgen. De Acendo Vibe 5100 soundbar beschikt daarom over professioneel JBL geluid, zodat u uw gesprekspartner duidelijk verstaat en de samenwerking efficiënt verloopt. De camera heeft een kijkhoek van 110°, waardoor een groot deel van de ruimte en daarmee alle personen in beeld komen. Door de geïntegreerde bevestigingssteun voor aan de muur en het strakke ontwerp past de Acendo Vibe in elke moderne vergaderruimte.

Acendo Core: mini pc


De Acendo Core is een kleine conferentie pc. Het voordeel van de Core is dat u altijd een pc in de vergaderruimte bij de hand heeft en dat u geen laptop hoeft mee te nemen. Sluit de Acendo Core aan op het Samsung QM65H display en sluit daarnaast ook een toetsenbord en muis aan (niet meegeleverd). Binnen enkele klikken start u eenvoudig met uw geplande Skype for Business videoconferentie. Geeft u in de vergaderruimte een presentatie? Dan kunt u deze starten via bijvoorbeeld het web of een ingeplugde USB-stick.

Acendo Core en Microsoft Exchange


De Acendo Core kent een integratie met Microsoft Exchange, waardoor room booking mogelijk is. Het startscherm, zichtbaar op het Samsung display, laat zien of een lege vergaderruimte voorlopig nog beschikbaar is. Is de ruimte nog vrij, dan kunt u deze direct boeken. Maar ziet u dat de ruimte over enkele ogenblikken in gebruik wordt genomen door anderen, dan kunt u bekijken welke vergaderruimte nog wel vrij is en deze boeken.

Samsung QM65H display


Het 65 inch Samsung QM65H display is een uitstekend scherm voor het houden van videovergaderingen. U ziet uw gesprekspartners in duidelijke 4K UHD resolutie (3840 x 2160p), zodat u geen enkele nuance in hun lichaamstaal mist. U merkt nauwelijks verschil met een real-life ontmoeting. Het display heeft diverse aansluitingen voor apparatuur en is geschikt voor 400 x 400 mm VESA-montage.

Digital signage scherm


Heeft u de Collaboration Kit even niet in gebruik voor een videoconferentie? Dan kunt u het display en de soundbar ook voor digital signage gebruiken. Houd medewerkers bijvoorbeeld op de hoogte van interne zaken of informeer bezoekers over uw bedrijf. Het Samsung display met Tizen 3.0 besturingssysteem is geschikt voor 24-uurs gebruik, dus u kunt het gerust aan laten staan.

CEC display control


Met CEC display control schakelt de Acendo Vibe 5100 het aangesloten Samsung QM65H display aan of uit als reactie op bepaalde triggers. Wanneer u bijvoorbeeld een laptop aansluit op de soundbar, schakelt het systeem automatisch het aangesloten display in en wordt de content van de laptop hierop vertoond. Hetzelfde geldt wanneer u de aangesloten Acendo Core gebruikt. Dit biedt extra gebruiksgemak doordat u zelf geen extra handelingen hoeft uit te voeren om het scherm aan te zetten.

Aansluitmogelijkheden


De Acendo Vibe 5100 soundbar ondersteunt onder meer HDMI, USB en Bluetooth en past daarom uitstekend in zogenaamde 'Bring Your Own Device' omgevingen. Door de uitgebreide aansluitmogelijkheden kunt u diverse apparatuur aan de Acendo Vibe koppelen, zoals het Samsung QM65H beeldscherm, de Acendo Core, smartphones, tablets en laptops.

Inhoud verpakking


  • AMX Acendo Vibe (zwart)

  • AMX Acendo Core

  • Samsung QM65H Display

  • AC voedingskabel

  • Afstandsbedieningen

  • Batterijen

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: EP65VIBE5100

Merk: AMX


Alternatieven

Samsung/AMX Collaboration Kit Enterprise+ 65"

Samsung/AMX Collaboration Kit Enterprise+ 65"

Samsung QB65H-TR + AMX Acendo Vibe & CoreLevertijd 1 tot 3 werkdagen

4.499,00 excl. btw
5.443,79 incl. btw
Samsung/AMX Collaboration Kit Premium 65"

Samsung/AMX Collaboration Kit Premium 65"

Samsung QM65H + AMX Acendo Vibe 5100Levertijd 1 tot 3 werkdagen

2.199,00 excl. btw
2.660,79 incl. btw
AMX Acendo Vibe Zwart

AMX Acendo Vibe Zwart

Conferencing Sound Bar met CameraDit product is niet meer leverbaar

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie