ClearOne Collaborate Pro 300

Incl. Pro 300 codec, Unite 150 PTZ camera, Chat 150


€ 4.838,79 incl. btw

€ 3.999,00 excl. btw

4838.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

ClearOne Collaborate Pro 300

Met ClearOne Collaborate Pro 300 kunt u op professionele wijze vergaderen en samenwerken, ongeacht de locatie. De complete vergaderoplossing combineert videoconferencing, Skype for Business, Spontania Cloud web conferencing en draadloos presenteren in één systeem.

Lees meer

Eigenschappen ClearOne Collaborate 300 Pro


Efficiënt vergaderen, presenteren en content delen
Geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes
Compatibel met diverse UC- en videoapplicaties
Ook geschikt voor Skype for Business (licentie benodigd)
Inclusief professionele vergadertelefoon, camera en codec
Uitstekende Full HD-beeldkwaliteit (1080p30)
Kijkhoek 73°, 12x optische zoom
Hoge geluidskwaliteit met noise cancelling
Beeldschermen aan te sluiten via HDMI en Display port
90 dagen gratis ClearOne Spontania Cloud
1 jaar maintenance en support

Samenwerken op hoog niveau


Met de ClearOne Collaboration 300 Pro is vergaderen en samenwerken op afstand een fluitje van een cent. Deelnemers kunnen elkaar uitstekend zien en horen met deze complete videoconference oplossing, bestaande uit de ClearOne Unite 150 Full HD camera, de ClearOne Chat 150 speakerphone en de ClearOne Collaboration Pro 300 codec. U kunt eenvoudig met meerdere locaties tegelijk vergaderen en snel content delen via het gewenste communicatieplatform, zoals Skype for Business (eenmalige licentie benodigd) of ClearOne Spontania (90 dagen gratis, daarna licentie benodigd). Ook draadloos presenteren behoort tot de mogelijkheden.

ClearOne Collaborate Pro 300 codec


Een van de grote voordelen van ClearOne Collaboration Pro 300 is dat u geen laptop hoeft te verbinden om aan de slag te gaan. Het systeem wordt namelijk geleverd met de Collaborate Pro 300 codec, een mini-pc die alle onderdelen met elkaar verbindt én de benodigde software bevat. U bedient deze codec eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Qua aansluitingen zijn er o.a. 4 USB 3.0 poorten aanwezig waar u bijvoorbeeld een USB-stick, harde schijf, muis en toetsenbord op kunt aansluiten. Daarnaast is de codec voorzien van een HDMI- en Display port voor beeldschermen.

ClearOne Unite 150 Full HD camera


De ClearOne Unite 150 Full HD videoconference camera brengt alle deelnemers in beeld tijdens een videovergadering. De USB-camera maakt heldere en haarscherpe opnames en heeft een kijkhoek van 73°. De PTZ functie zorgt ervoor dat u nog meer in beeld kunt brengen door de lens verticaal (-30° tot 90°) en horizontaal (170°) te bewegen. En met maar liefst 12x optische zoom kunt u specifieke details of personen eenvoudig dichterbij halen. Dus wie of wat u ook wilt zien; de ClearOne Unite 150 maakt alles goed zichtbaar.

ClearOne Chat 150 speakerphone


De ClearOne Chat 150 desktop conference unit verzorgt de audiocommunicatie binnen het Collaborate Pro 300 systeem. De speakerphone bevat drie 360° microfoons en maakt gebruik van noise cancelling en echo cancellation om storende geluiden weg te filteren. Zo is iedere spreker goed te verstaan voor de personen aan de andere kant van de lijn. Uit de speaker klinkt vol en helder HD-geluid dankzij de geavanceerde ClearOne audio processing technologie. Net als de ClearOne Unite 150 beschikt de ClearOne Chat 150 ook over een USB-aansluiting.

90 dagen gratis ClearOne Spontania


Bij het ClearOne Collaborate 300 Pro pakket krijgt u 90 dagen gratis toegang tot ClearOne Spontania Meeting Room. Met deze cloud service kunt u communiceren met gebruikers van verschillende vergaderplatformen en bent u bijvoorbeeld niet gebonden aan alleen Skype for Business gebruikers. Start een videoconferenctie met maximaal 25 personen, waarbij deelnemers vanaf hun webbrowser of mobiele apparaat kunnen meevergaderen. Daarnaast kunt u 4 camera's koppelen voor videoconferencing met vier locaties tegelijkertijd. Om ClearOne Spontania na de gratis proefperiode nog te kunnen gebruiken, heeft u een licentie nodig.

Inhoud verpakking  • ClearOne Collaborate Pro 300 codec

  • ClearOne Unite 150 PTZ-camera

  • ClearOne Chat 150C speakerphone

  • ClearOne Spontania Meeting Room (90 dagen)

  • Aansluitkabels

  • Voedingsadapters

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: CLE-933001300

Merk: ClearOne


Accessoires

ClearOne Collaborate Pro

ClearOne Collaborate Pro

Skype licentie voor Collaborate Pro 300/600/900


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 603,79 incl. btw
€ 499,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie