ClearOne Chat Attach 170


€ 955,90 incl. btw

€ 790,00  excl. btw

955.9 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

ClearOne Chat Attach 170

De ClearOne CHAT Attach 170 is een professionele vergaderoplossing voor middelgrote tot grote vergaderruimtes. De USB-oplossing, bestaande uit twee ClearOne CHAT 170 units, is volledig compatible met Microsoft Lync en biedt full-duplex audio.

Lees meer

Eigenschappen ClearOne Chat Attach 170

USB vergadertelefoon met 2 units
Geschikt voor middelgrote en grote vergaderzalen
Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync
Full-duplex audio: spreken en luisteren tegelijk
360° microfoons met 2,5m bereik
Geschikt voor maximaal 12 personen
Met noise cancelling technologie


Complete vergaderoplossing
Met de ClearOne CHAT Attach 170 beschikt u over een complete handsfree vergaderoplossing met ingebouwde microfoons en speakers. Het maken van conference calls met grote groepen (ongveer 12 personen) wordt zo zeer eenvoudig. Dankzij full-duplex audio en de uistekende geluidskwaliteit verlopen gesprekken helder en natuurlijk. De compacte oplossing bestaat uit twee ClearOne CHAT 170 units en is volledig compatible met Microsoft Lync.

HDconference audio
Wanneer u aan het vergaderen bent, is het natuurlijk belangrijk dat iedereen goed verstaanbaar is. Daarom past de ClearOne CHAT Attach 170 HDconference audiotechnologie toe, waarmee achtergrondgeluiden en echo gedempt worden. De speakerphone maakt daarnaast full duplex communicatie mogelijk. Dit betekent dat u gelijktijdig kunt spreken en luisteren, zonder dat de audio steeds in- en uitschakelt. Bent u niet aan het vergaderen, dan is de CHAT Attach 170 ook te gebruiken als gewone speaker voor het afspelen van muziek of andere audiobestanden.

360° microfoons
Elke ClearOne CHAT 170 unit is uitgerust met 3 ingebouwde microfoons die het geluid in 360° oppikken, binnen een straal van 2,5 meter. Tijdens gesprekken passen de microfoons en speakers zich automatisch aan aan het stemvolume van de spreker. Met behulp van de knoppen op de speakerphones kunt u ook zelf het volume regelen. En wilt u de microfoon (tijdelijk) uitschakelen, dan kan dit middels de mute-knop.

Plug and Play
De ClearOne CHAT Attach is zeer eenvoudig in gebruik te nemen. U sluit het de speakerphones aan op de USB-poort van uw pc of laptop en kunt meteen aan de slag. Het installeren van drivers of software is niet nodig.

Inhoud verpakking

  • 2x CHAT 170 unit
  • 2x USB 2.0 verbindingskabel
  • CHATAttach kabel
  • Voedingsadapter
  • Quick Start Guide


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: CLE-910-156-2500
EAN: 671010250008

Merk: ClearOne

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie